Ege Postası
Geri

AK Parti İl Başkanı Saygılı'dan Cemil Tugay'a sert tepki: Yersiz eleştirilerle baltalamaya çalışıyor

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, CHP’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay'a tepki gösterdi. AK Partili Saygılı, CHP'li Tugay'ın Cumhur İttifakı Adayı Hamza Dağ’ı kabul edilemez bir dille eleştirdiğini belirterek, "Yani; yine değerler siyaseti, yine, kutuplaştıran saldırgan bir dil, yine, aynı boş ve kışkırtıcı sözler…Gayet olumlu geçen seçim atmosferini, her gittiği yerden bahşettiği agresif, yersiz eleştirilerle baltalamaya çalışarak rüzgarı kendilerine çevirme çabası boşuna. İzmir’in duyarlılıklarını yerel hizmet yarışında kendilerine bu dille kalkan yapmaları boşuna… Çünkü, bu kez İzmir’le aramıza giremeyecekler. " dedi.
AK Parti İl Başkanı Saygılı'dan Cemil Tugay'a sert tepki: Yersiz eleştirilerle baltalamaya çalışıyor
Haberler / Yerel Politika
25 Şubat 2024 Pazar 19:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- 31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala siyaset arenası ısındı.

Adaylar sahada çalışmalarını sürdürürken, yönetmeye talip oldukları kent için projelerini tek tek açıklamaya devam ediyorlar.

Öte yandan CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay'ın,  son günlerde merkezi idareyi hedef alan açıklamalarına ve Cumhur İttifakı Adayı Hamza Dağ’ı eleştirmesine AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı'dan tepki geldi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Saygılı, açıklamasında şu ifadeleri kullandı; 

"CHP baktı ki; 
İzmir artık gerçek hizmet bekliyor; 
aldı yine aynı sazı eline; 
başladı aynı nakaratı söylemeye! 

İzmirliler, hizmet ve eser siyasetine özlemlerini dile getirdikçe; CHP’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay da paniğe kapılıp her zaman yaptıklarını ve en kolayını;  merkezi idareye saldırmayı, Cumhur İttifakı Adayımız Hamza Dağ’ı kabul edilemez bir dille eleştirmeyi seçiyor!

Yani; yine değerler siyaseti,
yine, kutuplaştıran saldırgan bir dil,
yine, aynı boş ve kışkırtıcı sözler…

Gayet olumlu geçen seçim atmosferini, her gittiği yerden bahşettiği agresif, yersiz eleştirilerle baltalamaya çalışarak rüzgarı kendilerine çevirme çabası boşuna. İzmir’in duyarlılıklarını yerel hizmet yarışında kendilerine bu dille kalkan yapmaları boşuna… Çünkü, bu kez İzmir’le aramıza giremeyecekler.  

Adayımız Hamza Dağ’a ve vaatlerine yüklenmek yerine elle tutulur iki proje açıklamaları demek bu kadar zor! ‘Bugüne kadar yapamadık, bundan sonra yapacağız’ demek bu kadar zor! Demek; kentsel dönüşüm, körfez, trafik, alt yapı başta olmak üzere; sorumluluğu kendilerine ait olan ve çözümsüz bıraktıkları sorunları kabullenmek bu kadar zor! 

Hizmet yolculuğu; niyet ve kararlılık ister; ciddiyetli bir hazırlık, planlama ister, vizyon ister. Bunları bir araya getiremeyenlerin kapıldığı panik; artık hiçbir işe yaramayacak. 

Ne yaparlarsa yapsınlar;
ne söylerlerse söylesinler…
Israrla onların bu saldırgan dilini konuşmayacağız. Israrla hizmet yarışı zemininin dışına çıkıp yumruk sallayanlarla bir olmayacağız. Israrla  sadece ve sadece İzmir’e hizmet arzumuzu, heyecanımızı, projelerimizi anlatacağız. 

Biz inanıyoruz… İzmir artık bu oyuna gelmeyecek…"

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası