Ege Postası
Geri

AK Parti İl Başkanı Sürekli'nin listesi hazır onay bekliyor

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, 50 asil 20 yedek üyeden oluşacak il yönetim kurulu listesini önemli ölçüde tamamladı. Başkan Sürekli, önümüzdeki hafta ilk önce Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ile görüşecek ardından Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayına sunacak. Erdoğan, listeye onay verir vermez Sürekli kamuoyuna açıklayacak. Sürekli'nin listesi hazır!
AK Parti İl Başkanı Sürekli'nin listesi hazır onay bekliyor
Haberler / Yerel Politika
10 Mayıs 2019 Cuma 18:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

 

EGEPOSTASI- 18 Nisan'da görevi Aydın Şengül'den devralan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, yeni il yönetimini oluşturmak için çalışmalarını tamamlamak üzere. 50 asil, 20 ise yedek üyeden oluşacak yönetim kurulu için teşkilatla görüşmelerini noktalayan Başkan Sürekli'nin yönetimi bu hafta açıklayacağı belirtilmişti. Ancak YSK tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin iptal edilmesi ve 23 Haziran’da yenilenmesine karar verilmesi nedeniyle listesini Ankara’ya götüremeyen Sürekli’nin, önümüzdeki hafta genel merkeze gideceği öğrenildi.

Yeni il yönetim kurulu listesini önemli ölçüde tamamlayan Başkan Sürekli, listesini ilk olarak AK Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ile istişare edecek ve son şeklini verecek ardından da Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayına sunacak. Sürekli'nin yönetim kurulu listesi için Erdoğan'dan onayı alır almaz kamuoyuyla paylaşacağı aktarıldı.

Sürekli’nin yönetimini önümüzdeki hafta içi açıklaması bekleniyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası