Ege Postası
Geri

AK Parti İzmir İl Başkanlığı depremde büyük hasar gördü

İzmir’de meydana gelen depremde Bayraklı ilçesi başta olmak üzere birçok binada yıkım ve hasar meydana geldi. Hasar gören binalardan biri de Bayraklı’da bulunan AK Parti İzmir il Başkanlığı binası oldu. Depremde bina duvarlarında çatlaklar meydana gelirken bazı duvarların bir bölümü de yıkıldı.
AK Parti İzmir İl Başkanlığı depremde büyük hasar gördü
Haberler / Güncel
30 Ekim 2020 Cuma 16:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Ege Denizi'nde merkez üssü İzmir'in Seferihisar ilçesi açıkları olan 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İzmir'de yoğun olarak hissedilen deprem, büyük paniğe neden oldu. Bazı evlerin yıkıldığı belirtilirken, çok sayıda bina da hasar gördü. Deprem İzmir'in yanı sıra çevre illerde de hissedildi.

Deprem paniğinin biraz da olsa hafiflemesinin ardından depremin verdiği hasar ve yıkımlar ile ilgili bilgiler gelmeye başladı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, depremde 20 civarında binada yıkım olduğu ihbarı aldıklarını duyurdu. 

Depremde Bayraklı başta olmak üzere birçok ilçede binalarda yıkım ve hasar olduğu bildirildi.

Depremde hasar gören binalardan biri de AK Parti İzmir İl Başkanlığı oldu. Deprem esnasında binanın içinde büyük hasar meydana geldi. 

Binanın duvarınlarda çatlaklar meydana geldi  ve bazı duvarların ise bir bölümü yıkıldı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası