Ege Postası
Geri

AK Parti İzmir bayramlaştı; Kim ne mesaj verdi?

AK Parti İzmir İl Teşkilatı, bayramlaşma törenini il binasının bahçesinde gerçekleştirdi. Bayramlaşma töreninde İl Başkanı Bilal Saygılı, AK Parti İzmir Milletvekilleri Ceyda Bölünmez Çankırı ve Yaşar Kırkpınar ile MKYK Üyesi Emre Cemil Ayvalı önemli mesajlar verdi.
AK Parti İzmir bayramlaştı; Kim ne mesaj verdi?
Haberler / Yerel Politika
14 Haziran 2024 Cuma 23:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- AK Parti İzmir İl Teşkilatı Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma törenini, il binasının bahçesinde gerçekleştirdi. İl Başkanı Bilal Saygılı'nın ev sahipliğinde yapılan geleneksel bayramlaşma törenine Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, İzmir Milletvekilleri Yaşar Kırkpınar, Ceyda Bölünmez Çankırı, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

 

SAYGILI: İZMİR'İN TERÖR DEVLETİN KARDEŞ OLMASI KABUL EDİLEMEZ

Partililere seslenen Saygılı, "Bayramlar millet olarak birlik ve beraberliğimizin bu topraklarda yeminli mühürlenmiş kardeşliğimiz, hatırlattığı mukaddes günlerdir. İzmir'i birliğin şehri olarak görüyoruz, bu şehrin kardeşlik kapısı da burası yani AK Parti İzmir İl Başkanlığıdır. İzmirlinin sesini duyan, yardım taleplerine kayıtsız kalmayan bu kapı umuda açılır. Ülkemizi derinden yaralayan 6 Şubat depreminde İzmir AK Parti teşkilatları olarak yaraları sarmaya koştuk. Söz konusu Gazze olduğuna adalet diye haykırdık. 30 ilçemizde çocuklar tebessümle bayram kutlasın diye teşkilatlarımız çalışmalarını sürdürdü. Önce şehrimize, sonra bölgemize, ülkemize, mazlum coğrafyalara AK parti İzmir'in merhametini her zaman gösterdik. Bu bayram daha buruk kalbimiz, Gazzeli çocuklar Siyonist terör devletinin ölüm kusan bombaları altında bayram geçiriyor ve kurban veriliyor. Bir baba düşünün İbrahim oluyor, bir anne düşünün sevmeye doyamadığı evladına bayramlık yerine kefen giydiriyor. Bayramda annesinin babasının elini öpmeye değil mezarına gidiyor. Mazlum Müslümanlar soykırıma uğruyor. Dünya susuyor. Sadece bir gür ses yükseliyor, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ait bir ses zalimin karşısında susan dilsiz şeytanların suratına tokat gibi iniyor. Biz de Cumhurbaşkanımızın  gür sesinden ilham alarak 15 günlük yerel diplomasi faaliyeti yürüttük. Genel Başkan Yardımcımız Hamza Dağ ve milletvekillerimizle istişarelerimizi yaptık, İzmir Büyükşehir Belediye ve ilçe belediyelerin Gazze ile kardeş şehir olması için meclise teklif sunduk. Oy birliğiyle kabul edilmesinden memnuniyet duyduk. Bu olayı daha da taçlandıracağız. Oy birliğiyle Gazze İzmir'in kardeş şehir ilan edildi. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Tel Aviv ile yani İsrail Siyonist devletinin başkenti ile sözde kardeşlik utancından çıkarmak için gerekenleri yapıyoruz. İzmir merhametli yüreklerin şehirdir, terör devletine kardeş olması kabul edilemez" ifadelerini kullandı.

"AK PARTİ SANCAĞINI 30 İLÇEDE DALGALANDIRACAĞIZ"

Sözlerinin sonunda iddialı açıklamalarda bulunan Saygılı, "İnandığımız gibi yaşayacağız. Türkiye Yüzyılı şafağında oluşacak yeni anlayasımızla ülkemize barışa kavuşturacağız. Lider Ülke Türkiye şiarıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz, AK Parti sancağını 30 ilçede dalgalandıracak Sayın Cumhurbaşkanımıza en büyük hediyeyi vereceğiz. İzmir'de AK Parti yeni siyaset yaklaşımıyla İzmir'in istikbalinde güçlü bir söz söyleyeceğiz. Biz ikna edilmiş teşkilatlarla değil inanan yüreklerle yol arkadaşlığı yapıyoruz. Bu çok kutsaldır. " dedi.

ÇANKIRI: GECE-GÜNDÜZ İZMİR İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, "Türkiye'de daha önce görülmemiş bir teşkilatın mensupları olarak çok büyük bir aileyiz. Bizden medet bekleyen mazlum coğrafyaların selameti için durmak yok. Bu kutlu davayı ileri taşıma noktasında AK Parti temsilcileri olarak bize büyük sorumluluklar düşüyor. Samimiyeti kaybetmeden bu konudaki çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Parti çalışmalarımızı ihmal etmiyoruz. Meclis sona erdiğinde tempomuz artacak. İlçe ilçe İzmir programlarını heyecanla bekliyoruz. Gece gündüz çalışacağız. Tek gayemiz İzmirlilerin sorunlarının çözülmesi. Vatandaşlarımıza küsmek gibi bir lüksümüz yok" şeklinde konuştu.

KIRKPINAR: DEVRİM NİTELİĞİNDE HİZMETLERİMİZ OLDU

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, "Çok güzel şeyler yaptık ülkemize, her alanda devrim niteliğinde hizmetlerimiz oldu. Bizler ülkemize bu davayla, Cumhurbaşkanımızla birlikte önümüzdeki süreçte bu çalışmalarımıza hızlı şekilde devam edeceğiz. 2 seçim atlattık, yerel seçimlerde umduğumuz sonuçları alamadık ama TBMM ve Türkiye yönetiminde bizler hizmetlerimize devam ediyoruz. Siyasette bir yumuşama söz konusu, buna ne çok önem arz edeceğiz ne de yok sayacağız. Üzerimize ne düşüyorsa; bu ülkenin bir adım daha ileri gitmesi için teşkilatlarımızla birlikte bütün gücümüzle çalışmalarımıza birlik içinde devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. 

AYVALI: İZMİR'DEN BAŞIMIZ DİK AYRILDIK

MKYK Üyesi Emre Cemil Ayvalı ise "Gazzeli kardeşlerimizin yanında duruyoruz. Gönül isterdi ki biz çağrıyı yapmadan Tel Aviv'le kardeşliği bitirsinler, Gazze'ye kucak açsınlar. Bizim çağrımızla bu oluyorsa İzmir için gurur duyulacak tablodur. Tel Aviv ile olan sözde kardeşlik sonlansın diyorum ve il başkanlığımızı tebrik ediyorum. Bir seçimden çıktık, biz nerede eksiğimiz var diyen bir teşkilatıyız. Yerel seçimlerde de İzmir'de artık hakim parti olma yolunda çok önemli bir merhaleyi atlattığımızı da bilmemiz gerekiyor. Nereye gitsek hem vekillerimizin hem de İzBB Başkan Adayımız Hamza Dağ'ın kampanyasını ve arkasındaki teşkilatı konuşuyor. İzmir'den başımız dik ayrıldık" dedi.

 

AK Partili İnan, Tugay'ı hedef aldı: Emekçilerin haklarını ödeyemiyor
 

 

Hamza Dağ'dan Başkan Tugay'a 'İZBETON' çağrısı: Üstünü örtme!

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası