Ege Postası
Geri

AK Partili Kaya ve CHP'li Arslan karşı karşıya

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan'ın açıklamalarına yanıt verdi. Kaya açıklamasında, "Her sıkıştığınızda, beceremediğinizde topu başkalarına atmayı artık bırakın. Taş olun baş yarın, iş yapın" ifadelerine yer verdi. AK Partili Kaya'nın açıklamalarına CHP'li Ednan Arslan'dan yanıt gecikmedi. CHP'li Arslan, AKP iktidarı; hazineye 40 verip sadece 1 alabilen İzmirlilerin hakkını vermemekle kalmıyor, tüm Türkiye’yi alım garantili yap-işlet-sahip ol ve yap-işlet-devret yöntemleriyle yandaşlara, ranta kurban ediyor. Sayın Mahmut Atilla Kaya, gerçekler böyleyken asıl utanıp sıkılması gereken siz ve sizin iktidarınızdır." dedi.
AK Partili Kaya ve CHP'li Arslan karşı karşıya
Haberler / Yerel Politika
13 Haziran 2024 Perşembe 17:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGFEPOSTASI- AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan'ın açıklamalarına yanıt verdi. 

CHP İl Başkanı Şenol Aslanoğlu'nun,  “Hak arayışlarında CHP olarak toplumun tüm kesimlerinin yanında olmaya ve çözüm odaklı bakmaya özen gösteriyoruz. Ancak özellikle SDS sorunu bizim belediyelerimizin değil, genel iktidarın çözmesi gereken bir sorun” açıklamasına tepki gösteren AK Partili Kaya, "Her sıkıştığınızda, beceremediğinizde topu başkalarına atmayı artık bırakın. Taş olun baş yarın, iş yapın" dedi. 

"TOPU BAŞKALARINA ATMAYI BIRAKIN"

AK Partili Mahmut Atilla Kaya açıklamasında, "CHP İzmir İl Başkanı Sn. Şenol Aslanoğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi memurlarının Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinde uzlaşma sağlanamaması üzerine başlattıkları eylemlerinin sebebini iktidar olarak göstermiş. Hemşehrilerimizin aklıyla alay etmeyi alışkanlık haline getirdiler. Aymazlığın bu kadarına da pes! Sn. Aslanoğlu'nun iddia ettiği gibi sorunun sebebi iktidar ise, neden sadece CHP'li İzmir Büyükşehir'in memurları eylemde! Her sıkıştığınızda, beceremediğinizde topu başkalarına atmayı artık bırakın. Taş olun baş yarın, iş yapın" ifadelerine yer verdi. 

"CHP BELEDİYECİLİĞİ İZMİR'DE İFLAS ETTİ" 

CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan'ın İZBAN hakkındaki söylemlerine de yanıt veren Kaya, " Yine CHP İzmir Milletvekili Sn. Ednan Arslan da "İzmir'e iktidar hakkını vermedi" diyor. Hem de utanmadan, sıkılmadan! 25 yıldır yönetiyorsunuz. Bunca yıllık CHP belediyeciliği döneminde, İzmir'e ne yaptınız diye sorarlar adama. Şu an gündemde yaşanan sorunların sebebi çok net bellidir. 25 yıldır devam eden CHP belediyeciliği İzmir'de iflas etmiş ve sonunda batmıştır" dedi. 

CHP'Lİ ARSLAN: ASIL UTANIP SIKILMASI GEREKEN İKTİDARINIZ

AK Partili Kaya'nın açıklamalarına CHP'li Ednan Arslan'dan yanıt gecikmedi.

CHP'li Arslan'ın sosyal medya hesabıdan verdiği yanıt şöyle;

"15 yıldır kent gündeminde olan Halkapınar-Otogar Metrosu için merkezi yönetimin ayırdığı bütçe 3 bin lira. 11 yıldır bu hat üzerinde merkezi yönetimin çakılı tek çivisi yok. Selçuk-Ortaklar yeni demiryolu ve 2'nci hat yapımı çalışmaları için ayrılan bütçe bin lira. 

BAE’ye satılacağı iddiaları bulunan İzmir Alsancak Limanı’na ayrılan bütçe de yine çok düşük. İzmir Liman modernizasyonu bakım onarım için ayrılan bütçe 5 bin lira. Ödemiş-Kiraz demiryolu için bin lira. Daha niceleri…

22 yıllık AKP iktidarının ülkemizi getirdiği yer; açlık sınırının altında kalan asgari ücretle yaşayan milyonlar, yoksulluk sınırın altında yaşayan memurlar, asgari ücretin bile altında bir ücretle yaşamaya mahkum edilen emekliler. 

AKP iktidarı; hazineye 40 verip sadece 1 alabilen İzmirlilerin hakkını vermemekle kalmıyor, tüm Türkiye’yi alım garantili yap-işlet-sahip ol ve yap-işlet-devret yöntemleriyle yandaşlara, ranta kurban ediyor. 

Sayın Mahmut Atilla Kaya, gerçekler böyleyken asıl utanıp sıkılması gereken siz ve sizin iktidarınızdır."

 

CHP'li Arslan'dan AK Parti'ye 'bozuk plak' benzetmesi: İktidar İzmir'in hakkını vermedi!
 

 

Aslanoğlu'ndan 'memur eylemleri' çıkışı: Sorunun kaynağı da çözüm adresi de AKP

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası