Ege Postası
Geri

AK Parti İzmir'de kongre maratonu başlıyor

AK Parti İzmir'de ilçe kongre mesaisi yarın 3 ilçeyle başlıyor. Aliağa, Bergama ve Kınık'ta sandık kurulacak. Üç ilçede de mevcut başkanlar yeniden aday gösterildi. AK Parti İzmir'de kongre maratonu başlıyor
AK Parti İzmir'de kongre maratonu başlıyor
Haberler / Yerel Politika
7 Mart 2020 Cumartesi 09:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI-AK Parti İzmir’de, 7. Olağan Kongre mesaisi 8 Mart pazar günü Kınık, Bergama ve Aliağa ilçeleri ile başlayıp, 22 Nisan'da Güzelbahçe ile son bulacak.

Mevcut İlçe Başkanı Hamdi Erdem'in yeniden aday olduğu Aliağa’da kongre TÜPRAŞ Halk Eğitim Merkezi'nde saat 16.00’da gerçekleştirilecek.

Mevcut İlçe Başkanı Sebahattin Güzel'in yeniden aday olduğu Bergama’da kongre Bergama Küçükkaya Restaurant’da saat 14.00’te yapılacak. Kongreye Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ın da katılması bekleniyor.

Mevcut İlçe Başkanı Sami Mollaahmet'in yeniden aday olduğu Kınık’ta kongre Kınık Delez Yaşam Vadisi'nde saat 12.00’de başlayacak.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası