Ege Postası
Geri

AK Parti İzmir'de koordinatörlerden mülakat turu!

2009 yerel seçimlerinde meclis üyesi listelerinde yaşanan sıkıntının benzerini yaşamak istemeyen AK Parti İzmir İl Başkanlığı ilçelerde meclis üyesi aday adaylarıyla mülakat yapmaya başladı. İlçe koordinatörleri sorumlu oldukları ilçelerde meclis üyesi aday adaylarına dört soru soruyor.
AK Parti İzmir'de koordinatörlerden mülakat turu!
Haberler / Yerel Politika
9 Aralık 2013 Pazartesi 17:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - AK Parti’de meclis üyelikleri başvuruları 1 Aralık tarihinde sona ererken, İzmir İl Teşkilatı düğmeye bastı.2009 yerel seçimlerinde meclis üyesi listelerinde yaşanan sıkıntının benzerini yaşamak istemeyen AK Parti, ilçelerde meclis üyesi aday adaylarıyla mülakat yapmaya başladı.

KAMUOYU YOKLAMALARI DEVAM EDİYOR
Önümüzdeki günlerde İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ı açıklayacak olan AK Parti, İzmir’de 30 ilçede seçimlere en çok oyu getirecek adaylarla girmek için ince eleyip sık dokuyor. Başkan adaylarına yönelik kamuoyu araştırmaları son sürat devam ederken, meclis üyeliklerine yönelik ilçelerde çalışma başlatıldı.

4 SORU SORULUYOR
İlçe koordinatörleri sorumlu oldukları ilçelerde meclis üyeleri aday adaylarıyla mülakat yapmaya başladı. Bornova ve Çiğli’de startı verilen çalışmada meclis üyesi aday adaylarına ‘Siyasi geçmişiniz'’, ‘STK’lar ile bağlantınız'’, ‘AK Parti’de meclis üyesi olarak neler yapacaksın'’ ve ‘Niye AK Parti ve niye meclis üyeliği'’ soruları soruluyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası