Ege Postası
Geri

Özdemir’den sendikaya tepki!

Çiğli Belediyesi’ne bağlı şirketlerden KAFE-SAN’da çalışan işçiler personel, maaşlarının ödenmediği gerekçesi ile yapılan eyleme Belediye Başkanı Metin Solak’tan sonra,CHP Çiğli meclis üyesi Önder tepki gösterdi. Özdemir,” Sendika sanki Çiğlide esnaf Odası seçimleri yapılıyormuş gibi eylem kararı alıyor. İyide kardeşim halkın suçu nedir” direk tepki gösterdi.
Özdemir’den sendikaya tepki!
Haberler / Yerel Politika
9 Aralık 2013 Pazartesi 00:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI-HABER SERVİSİ- Geçtiğimiz günlerde maaşlarını alamadıkları gerekçesi ile Çiğli Belediyesi önünde eylem yapma kararı alan Genel-İş Sendikası 5 No’lu Şubesi yönetirlerinin açıklamalarına tepki yağıyor. Disk 5.Nolu şubesi Sendika yöneticilerinin Belediye önünde yaptığı açıklamada, “Belediye tüm personeli ile bir bütündür. Bazıların Kimse bazılarının mutsuzluğu üzerinden kendine mutluluk üretmesin. Biz alacaklarımızın tamamı ödenene kadar işi durdurma kararı aldık. Amacımız Çiğli halkını cezalandırmak değildir. Bugüne dek sabırla görevimizin gereklerini yerine getirdik.”  Diyerek yaptığı açıklamanın ardından Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak ”eylemin yersiz ve geçersiz olduğunu söyledi, eylem yapan işçiler arasında belediye başkan aday adaylarını destekleyenler var” diyerek tepki göstermişti.  Başkan Solak’ın açıklamasından sonra sendika yöneticilerine  bir tepkide  CHP’li Belediye meclis üyesi Önder Özdemir’den geldi.

“HALKIN SUÇU NE'”

 Özdemir kendisine ait facebook hesabından işçilere selenerek şunları söyledi. “Çiğli çöp içinde neymiş efendim başkan verdiği sözü tutamamış. Bizim Başkanın bir huyu var, inanarak ve heyecanla mutlu edecek sözler veriyor. Sonrada koşullar istediği gibi gelişmiyor. Sendika sanki Çiğlide esnaf Odası seçimleri yapılıyormuş gibi eylem kararı alıyor. İyide kardeşim halkın suçu nedir. Niyetin iyiyse çöpü topla, cenazelere ve diğer halk hizmetlerine izin ver. Haa yatırımları durduracaksan durdur ama toplumun sağlığına dokunma.

CHP'YE YAPILAN HAKSIZLIK

Şimdi ben anlayamadım üstelik meclis üyesiyim. Bu grev nedir ya, tamda bu zamanda, hem de ortadaki sorun bu ay sonu muhakkak çözülecek ve yari yari ya da çözülmüş aslında, kimin ne isine yarayacak ben anlayamadım. ÇIĞLI HALKI BU ZULMU HAK ETMIYOR. AKP’nin nefret ettiği Disk in CHP ye yaptığı sadece haksızlık. İŞÇİ HAKLI DA SENDIKA KAFAMI KARISTIRIYOR”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası