Ege Postası
Geri

Ali İhsan Yıldız’a muhtarlardan da tam not

CHP Karabağlar Belediye Başkan A. Adayı Ecz. Ali İhsan Yıldız, ilçe muhtarları ve azalarına özel kahvaltı düzenledi. Çok sayıda muhtar ve azanın katılım gösterdiği toplantıda, karşılıklı fikir alış-verişleri yapılırken aynı zamanda da yaklaşan yerel seçimler üzerine çeşitli istişarelerde bulunuldu.
Ali İhsan Yıldız’a muhtarlardan da tam not
Haberler / Yerel Politika
8 Aralık 2013 Pazar 12:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR - Açılış konuşmasına: “Değerli muhtarlarım öncelikle hoş geldiniz, ben her zaman yaptığım gibi bugün de sizleri dinlemek istiyorum” diyerek başlayan Yıldız, şunları söyledi:

“Hepinizi tek tek makamınızda ziyaret ettim, sizleri dinledim, ekibimle sorunlarınızı kalem kalem not aldık ve her başlığı raporlandırdık. Çünkü benim belediyecilik anlayışımda muhtarlar çok önemlidir. Ben yerinde uzman çalışanlarımla, siz muhtarlarım ve demokratik kitle örgütleriyle katılımcılık anlayışı çerçevesinde belediyecilik yapmak istiyorum.”

“BUGÜN BURADA SİZ MUHTARLARIMA SÖZ VERİYORUM”

“Muhtarlarımızın birçok sorunu olduğunu biliyorum. Muhtarlık binalarımızın daha kullanışlı bir şekilde yapılandırılmasını önemsiyorum. Hiçte zor olmayan bir çalışmayla bu sorunu çok rahat çözeceğimize inanıyorum. Ayrıca partim beni aday gösterirse size belediye meclisinden karar aldırarak ekonomik katkı sağlayacağım. Bugün burada siz muhtarlarıma söz veriyorum.”

“TESPİT ETMEK YETMEZ, ÇARE OLACAĞIZ”

“Doğru iletişim çok önemli. Ben başkan olursam halkımızla hiçbir iletişim sorunu yaşamadan halkımızın tüm sorunlara çare olmak için çalışacağım. Ben hayata bu minvalde bakıyorum. Sorunları öncelikli tespit etmek ve bu sorunlara çare olabilmek benim için hizmetin olmazsa olmazıdır…”

Konuşması muhtarlar ve azalar tarafından sık sık alkışlanarak kesilen Yıldız, ilçede kaliteli ve dengeli büyümeye dikkat çekerken, gelen tüm muhtarlara teşekkür etti ve sözü muhtarlara bıraktı.

Kahvaltının devamında tek tek söz alan muhtarlar, Yıldız’ı çalışmalarından ötürü tebrik ettiler. Aday adaylık sürecinin tamamlanması sonrası “yanınızdayız” diyen muhtarlar uzun bir süre gerek ilçe sorunlarıyla ilgili, gerek destek konuşmalarıyla toplantıyı dinamik bir hale getirdiler.

Tüm konuşmalar sonrası toplu fotoğraf çektiren Yıldız ve muhtarlar daha sonra tekrar yan yana gelmek üzere birlik mesajı verdiler. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası