Ege Postası
Geri

CHP zihniyetinden kurtulmamıza az kaldı

AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı M.Atilla Kaya, CHP İzmir Örgütlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Barış Erel’in bir radyo programında sarf ettiği sözlere cevap verdi
CHP zihniyetinden kurtulmamıza az kaldı
Haberler / Yerel Politika
8 Aralık 2013 Pazar 11:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-  Barış Erel’in, AK Parti’nin İzmir’de 400 bin üyesi bulunduğunu hatırlatarak, üye yapısını sorgulayan iddialarını değerlendiren Kaya, AK Parti’nin İzmir’de 400 bini aşkın üyesi olduğunu, bu üyelerin hepsinin, teşkilatın emeği, gayreti çalışmaları neticesinde partiye kazandırılmış olduğunu söyledi. CHP’nin, AK Parti’nin İzmir’de 300 bin üyesi varken kullandığı argümanları üye sayısı 400 bin rakamına çıktığında yine kullanmaya devam ettiğini gördüklerini belirten Kaya, “Dünya değişiyor, CHP değişmiyor. Hep aynı söylemler, hep aynı ‘çamur at, tutmazsa izi kalsın’ mantığı. Bir başka siyasi partinin üye sayısı üzerinden tartışma yaratmaya çalışmak çok garip. Herkes kendi işine bakmalı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, geçtiğimiz Mart ayında, İzmir’de ilçe ve belediye başkanlarıyla buluştuğu toplantıda, CHP’nin İzmir’de hastalıklı bir üye yapısına sahip olduğunu belirttiğini, bu sebeple İzmir’de önseçim yapmayı düşünmediğini söylediğini unutmadık. Kendi genel başkanları tarafından üye yapısı ‘hastalıklı’ ilan edilmiş bir örgütün bu konudaki hezeyanlarını ciddiye almamız mümkün değil.” dedi.
 
CHP’de herkes birbiriyle kavgalı
 
Mevkidaşı Barış Erel’in gündemi değiştirmeye yönelik çabalarını gülümseyerek izlediğini belirten M.Atilla Kaya, “Sayın Erel’in çok övdüğü ve başarılarıyla gurur duyduğunu söylediği örgüt yapısı, örgütün başındaki isim olan Sayın Ali Engin’i Karşıyaka Belediye Başkan adayı gösteremedi. Bu sebeple önce Sayın Ali Engin, şimdi de Sayın Barış Erel yaptığı açıklamalarla, gündem değiştirmeyi amaçlıyor, kullandıkları argümanlarla da gülünç duruma düşüyorlar. Sayın Ali Engin çok istemesine rağmen Karşıyaka’ya aday yapılmadı. Bu gerçekle yaşamaya ve siyaset yapmaya alışsınlar. CHP’de Büyükşehir Belediye Başkanı Milletvekilleri ve İlçe Belediye başkanları ile kavgalı, Milletvekilleri örgüt ile kavgalı, ilçe başkanları il örgütü ile kavgalı, herkes birbiriyle kavgalı. Benim Sayın Erel’e bir tavsiyem de, örgütünün içerisindeki kavgalara bakıp, enerjisini içeride tüketmesidir. Başka siyasi partilerin işlerine karışacağına, kendi partisine baksın.” ifadesinde bulundu.
 
Binali Yıldırım büyük bir marka
 
CHP’lilerin her fırsatta Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın adını gündeme getirerek, Yıldırım üzerinden prim yapmanın ve gündem değiştirmenin gayretine girdiklerini de hatırlatan M.Atilla Kaya, “Sayın Bakanımız Binali Yıldırım büyük bir marka. Duble yollarda, yeni havalimanlarında, köprülerde, bilişim sektöründeki yeniliklerde, yeni limanlarda, ucuz uçak biletlerinde, Marmaray’da, Bolu Tüneli’nde, Konak Tüneli’nde, İzmir Çevre Yolu’nda ve daha nice hizmetlerde onun adı var. Başta Sayın Aziz Kocaoğlu olmak üzere, irisinden ufaklısına tüm CHP’liler Sayın Bakanımızın adıyla gündeme gelmenin gayreti içerisindeler. Sayın Bakanımız hizmet adamıdır, istismar siyaseti değil eser siyaset yapar, millete hizmet yolunda aşkla hizmet eder. Benim başta Sayın Aziz Kocaoğlu olmak üzere CHP’lilere tavsiyem, Sayın Bakanımızın başarılı çalışmalarını, memlekete ve millete hizmetlerini örnek almalarıdır.” şeklinde konuştu.
 
İzmir halkı kayıp yıllarının hesabını soracak
 
AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı M.Atilla Kaya sözlerini şöyle tamamladı, “İzmir’e bir çivi bile çakmayan, kenti beceriksizlikleriyle boğan, sürekli kendi aralarında kavga ederek hizmet üretmek yerine gerilim üreten, hepimizin ortak değerleri üzerinden istismar siyaseti yaparak kentte kutuplaşmalar yaratmayı amaçlayan, kentin geleceğini çalan, yıllarını heba eden, İzmir’in üzerine bir kabus gibi çöken bu başarısız CHP zihniyetinden kurtulmamıza az kaldı. İzmir’de günde 8,5 cm metro kazısı yaparak bu alanda bir dünya rekoru kıran, İtfaiyesi’ni su basan, arama kurtarma araçları kurtarılmaya muhtaç kalan bu başarısız belediye yönetiminden kurtulmanın zamanı geldi. İzmir halkı kayıp yıllarının hesabını soracaktır. Takdiri İzmir halkına bırakıyoruz.” dedi.

''CHP'Lİ EREL'İN AÇIKLAMALARI''İÇİN TIKLAYINIZ...

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası