Ege Postası
Geri

Talak Turizm Fuar'ını gezdi

CHP Çiğli Belediye Başkan aday adayı Ali Talak, Türkiye’nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan 'Travel Turkey İzmir' Turizm Fuarını ziyaret etti.
Talak Turizm Fuar'ını gezdi
Haberler / Yerel Politika
7 Aralık 2013 Cumartesi 11:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Turizm sektörünün en prestijli etkinliklerinden biri olan "Travel Turkey İzmir' Turizm Fuarı bu yıl 7. kez düzenleniyor. Bilindiği üzere Turizm Fuarı kapılarını Türkiye'nin farklı bölgelerinin ve çok sayıda ülkenin turizm zenginliklerini, yerli ve yabancı turizm yatırımcılarına ve ziyaretçilere açıyor.
Turizm Fuarı’nda Belediyelerin açtığı standları inceleyen CHP Çiğli Belediye Başkan aday adayı Ali Talak, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karşıyaka Belediyesi’nin kurduğu standları beğendi. Başkan seçildiği takdirde projelerle Çiğli’yi turizm kenti yapacağını belirten Talak, “Çiğli zaten Kuş Cenneti ve Sasalı Doğal Yaşam Parkı ile bilinen bir yer. Biz projelerimizle Çiğli’nin turizm potansiyelini artıracağız” şeklinde konuştu.
İzmir Fuar Alanı’nda açılan stantları ziyaret ederek yetkililerden bilgi alan Ali Talak, Ege Telgraf gazetesinin standında İzmir’in duayen gazetecileriyle de bir süre sohbet etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası