Ege Postası
Geri

Süne’den ‘Yatırım’ Sözü

CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Süne, Hürriyet Mahallesini ziyaret edip, yaşlılarla sohbet etti, kadınlar ve gençleri dinledi. Mahalle esnafıyla da buluşan Süne, yerel seçim çalışmaları ile projeleri hakkında bilgiler verdi.
Süne’den ‘Yatırım’ Sözü
Haberler / Yerel Politika
6 Aralık 2013 Cuma 12:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-  Yatırımlar Kısa Zamanda Başlayacak
Yerel seçim çalışmalarını dur durak demeden sürdüren Mehmet Süne, dükkan dükkan esnafları ziyaret edip, esnafın sıkıntıları dinledi. Evlere konuk olarak vatandaşların sorunlarına ve isteklerine yönelik görüşlerini açıkladı. Ziyaretinde göreve gelmesiyle Buca'da halkın mutluluğuna endeksli çok önemli yatırımlar ve çalışmalar yapacağı sözünü verdi.

Projelerimizle Sorunları Kökünden Çözeceğiz
Ziyaretine ilişkin değerlendirmelerde bulunan CHP'li Süne, 'Ziyaret ettiğimiz mahallelerdeki vatandaşlarımızın bizlere karşı oldukça sıcak davrandıklarını görüyor ve hissediyoruz. Artık Buca'da yatırımların yapılarak ilçenin vizyonunun değişmesi gerektiğine ihtiyaç olduğunu söylüyorlar. Bizlerde onlardan aldığımız güçle göreve geldiğimizde göreve geldiğimizde yapacağımız yatırımlarla ilçemizin ulaşım, altyapı, imar, kentsel dönüşüm sorunları başta olmak üzere tüm sorunlarını çözeceğiz. Sorunların çözümünü sağlayacak projelerimizde hazır. İşinde ehil kadrolarla çalışarak Bucalı hemşerilerime mutlu ve huzurlu bir yaşam sunacağız' ifadelerini kullandı.

Hedef Hem Yerelde Hem Genelde İktidar
2014 yerel seçiminde kazanacakları zaferin ardından durmadan, ara vermeden çalışacaklarını vurgulayan Süne, 'Hedefimiz CHP'yi önce yerelde, sonra genelde iktidar yapıp, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nu da Başbakan yapmaktır. Biz kendimizi, partimize ve vatandaşlarımıza inanıyoruz. Bu yolda emin adımlarla yürüyoruz. Türkiye'yi aydınlık günlere çıkaracak yegane parti CHP'dir. Geleceğimiz için çarede CHP'dir' dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası