Ege Postası
Geri

Öğrencisi söyledi, Gökdemir oynadı

Büyükşehir Kent Arşivi Müzesi Müdürlüğü, Büyükşehir Başkan Danışmanlığı ve öğretim üyeliği görevlerinden istifa ederek CHP’den Buca Belediye Başkan aday adayı olan D.r Oktay Gökdemir adaylık açıklamasını ilçe binası önünde gerçekleştirdi. Gökdemir, 9 Eylül Üniversitesi’nden öğrencilerinin kendisi için hazırladığı rap şarkısına oynayarak eşlik etti.
Öğrencisi söyledi, Gökdemir oynadı
Haberler / Yerel Politika
7 Aralık 2013 Cumartesi 14:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI - Dr. Oktay Gökdemir, CHP’den Buca Belediye Başkan aday adaylığını ilçe binası önünde resmen açıkladı. 1 Aralık sürecinde Büyükşehir Kent Arşivi Müzesi Müdürlüğü, Büyükşehir Başkan Danışmanlığı ve öğretim üyeliği görevlerini bırakarak başkanlık koltuğuna talip olan Gökdemir’i İlçe Başkanı Bekdaş Gül, partililer ve 9 Eylül’den öğrencileri yalnız bırakmadı.

BİRLİK BERABERLİK MESAJI VERDİ
Konuşmasında birlik beraberlik mesajı veren Gökdemir şunları söyledi; “ Önümüzde kritik bir yerel seçim var. Örgütümüz ve tüm ilerici güçler, bütün sosyalistler, bütün demokratlar, laiklikten yana cumhuriyet devrimlerinden yana olanlar bir araya gelip mücadele etmek zorundadır. Yerel seçimler sadece yerel seçim değil. Türkiye’nin seçimidir. Hepimizin seçimidir. Çocuklarımızın torunlarımızın geleceğimizin seçimdir. Birlik beraberliğimizi bugün olduğu gibi gelecekte de korumak zorundayız. 30 Mart akşamı Buca’yı İzmir’i ve Türkiye’yi bayram yerine çevireceğiz”

ÖĞRENCİSİ SÖYLEDİ GÖKDEMİR OYNADI
Gökdemir’in konuşması sonrası 9 Eylül Üniversitesi Tarih bölümünden öğrencisi olan Tolga Mert, kürsüde Gökdemir için yazdığı rap şarkısını seslendirdi. Gökdemir’de şarkıya oynayarak eşlik etti. Şarkının nakarat bölümünde şu sözler yer alıyor; “Eyyyyyy yooooo hazır ol Buca, geliyor Oktay Hoca”  (DHA)



YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası