Ege Postası
Geri

AK Parti Karşıyaka'dan belediyeye maaş eleştirisi!

Karşıyaka Belediyesi’nin belediye şirketi KENT A.Ş.’de çalışan 700’ün üzerindeki işçisine Kurban Bayramı öncesi maaşlarının sadece yarısının yatması ve ikramiyelerinin de yatırılmamasına Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu’ndan büyük tepki geldi.
AK Parti Karşıyaka'dan belediyeye maaş eleştirisi!
Haberler / Yerel Politika
19 Ağustos 2018 Pazar 11:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İsmail Çiftçioğlu yapmış olduğu açıklamada;
Emeklerinden ve alın terlerinden başka sermayeleri olmayan ve Karşıyaka’mızın yapı taşlarından olan KENT A.Ş. İşçilerimizin bayram öncesi böyle bir tabloyla karşı karşıya kalması kabul edilemez. Bizler, “İşçinin ücretini alın teri kurumadan verin” diyen bir medeniyetin varisçileri olarak Karşıyaka Belediye Başkanı’nın bu yönetim zaafiyetini Karşıyaka Kentine bir ihanet olarak addediyoruz.

Belediye’nin kaynaklarını hunharca harcayan, bütçe plan program yapamayıp yönetim krizi ile karşı karşıya kalan Hüseyin Mutlu Akpınar, daha yeni İller Bankası’ndan almış olduğu 7 Milyon gibi bir rakamı nereye harcadığını açıklamalıdır. Belediye yönetiminde işçinin ve emekçinin önemini hangi sıraya koyduğunu açıklamalıdır. 

Türkiye’nin, İzmir’in markası olan Karşıyaka Belediyesi yetkililerinin “Karşıyaka Beledıyesı İflasa Mı Gidiyo? Yoksa Yönetilemiyor m? sorularının cevaplarını bir an önce vermeleri gerekiyor. Laf Cambazlığı ile kendisine eleştiri yöneltenleri tehdit etmekle Karşıyaka Belediyesi yönetilemiyor. 

Bayram Öncesi yetkili kişilerin hiçbir sorumluluk hissetmeden olaylara seyirci kalmalarını kamuoyunun vicdanına bırakıyorum.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası