Ege Postası
Geri

AK Parti Konak’tan hastanelere, karakollara yılbaşı ziyareti

AK Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım, 2015’in son gecesinde hastaneleri ve karakolları ziyaret etti. Konak AK Parti ilçe heyeti emniyet mensuplarına karanfil dağıttı, hasta ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerini sundu. Sağlık çalışanları ve emniyet mensuplarına çalışmalarında başarılar dileyen AK Parti İlçe Başkanı Temel Yıldırım 2016'nın ilk saatlerinde dünyaya gelen Fatma bebeğe altın taktı. AK Parti Konak’tan hastanelere, karakollara yılbaşı ziyareti
AK Parti Konak’tan hastanelere, karakollara yılbaşı ziyareti
Haberler / Yerel Politika
3 Ocak 2016 Pazar 11:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - İzmir Behçet Uz Çocuk Hastanesi’nden başlayan ziyaret, Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi,  Dr. Suat Seren Göğüs Hastanesi, Tepecik Doğum Hastanesi ile devam etti. Boğaziçi Polis Karakolu ve Kantar Polis Merkezini de ziyaret eden AK Partililer, emniyet mensuplarının da yeni yılını kutladı. Yılbaşı gecesi çeşitli şikâyetlerle hastanelerin acil servislerine gelen hasta çocuk be yetişkinlere, hasta yakınlarına, hastane mensuplarına ve emniyet mensuplarına karanfil dağıtan AK Partililer, yeni yıl için de sağlık ve başarı dilediler.
 
Tepecik Doğum Hastanesi’nde 2015'in son, 2016'nın ilk saatlerinde dünyaya gelen ve Fatma ismi verilen bebeğe altın takan AK Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım, ailesini de tebrik etti. Ülmiye ve Mehmet Kasap çiftinin yeni doğan bebeği Fatma Kasap’a hayırlı ömürler dileyen Yıldırım; "Yeni bir yıl, yeni umutlar, yeni bir doğum. Dünyaya pırıl pırıl bir kızımız gözünü açıyor. İnşallah ak yıllarda yaşayacak, büyük, güçlü Türkiye’nin geleceğine şahitlik edecek. Türkiye’nin büyük hedefleri var. 2023, 2053’ün bebekleri bunlar. 2053’ün belki de yöneticileri, idarecileri olacaklar" derken, bebeğin yakınları da sürpriz ziyaretten mutlu olduklarını, sevindiklerini ve teşekkür ettiklerini belirttiler.


 
“AMACIMIZ EMPATİ KURMAKTI”
İlçe Başkanı Temel Yıldırım, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da yılbaşını kamuya hizmet eden, toplumu sağlığı, güvenliği için çalışan sağlık ve emniyet mensuplarıyla geçirmek istediklerini belirterek, ziyaretteki amaçlarının empati kurmak olduğunu ifade etti. Yılbaşının son günü yeni yılın ilk günü insanların evlerinde veya eğlence merkezlerinde aileleriyle birlikte geçirdiğini hatırlatan Yıldırım, “Bir kesim var ki eğlenenlerin, keyifli vakit geçirenlerin hem sağlıklarıyla hem güvenlikleriyle ilgililer. Onlarda sağlık çalışanlarımız ve emniyet mensuplarımız. Geçen yıldan itibaren bir gelenek başlattık. Biz de yılbaşında empati yapalım, hastaneleri ziyaret edip acil servise gelen hastalarımıza geçmiş olsun diyelim, şifa dileyelim. Aynı şekilde toplumun güvenliği için çalışan herhangi bir sıkıntı yaşanmadan gecenin keyifli geçmesi için uğraş veren emniyet mensuplarımızın yanında olalım. Onların yeni yıllarını kutlayalım istedik. Ziyaretlerimiz son derece olumlu tepkiler aldı." diye konuştu.


 
VATANDAŞLAR TEŞEKKÜR ETTİ
AK Parti Konak İlçe teşkilatı mensuplarının ziyaretini mutluluk ve sevinçle karşıladıklarını ifade eden hasta yakınları ve vatandaşlar ise sadece seçim dönemlerinde değil, böyle zorlu günlerde de partileri yanlarında görmek istediklerini ifade ettiler. AK Parti Konak teşkilatının örmek bir uygulama başlattıklarına dikkat çeken kamu çalışanları da İlçe Başkanı Temel Yıldırım'a teşekkür ettiler.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası