Ege Postası
Geri

AK Parti Menderes İlçe Başkanı İmre'den istifa iddialarına yanıt

AK Parti Menderes İlçe Başkanı Mehmet İmre'den hakkında çıkan istifa etti iddialarının ardından jet hızıyla yalanlama geldi. Başkan İmre iddiaların asılsız olduğunu belirtirken, “Ben görevimin başındayım. İlçe binasının kapısına hiç kilit vurulur mu'” dedi. İstifa iddialarına cevap verdi
AK Parti Menderes İlçe Başkanı İmre'den istifa iddialarına yanıt
Haberler / Yerel Politika
23 Mayıs 2019 Perşembe 13:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HAYRULLAH YILDIZ/ EGEPOSTASI- AK Parti Menderes İlçe Başkanı Mehmet İmre hakkında çıkan istifa iddialarına yanıt verdi. Başkan İmre, görevinin başında olduğunu belirtirken, “Bu tarz söylentiler hoş değil. Zaten tamamen söylentiden ibaret. Ben görevimin başındayım, istifam söz konusu değildir” dedi.

Başkan İmre Menderes AK Parti ilçe binasının kapısına kilit vurulduğu iddialarına da sert tepki gösterdi. İmre, “Böyle bir şey mümkün değil. İlçe binasının kapısına kilit mi vurulur' Birisi geldi ve kapı açılmadıysa görevli arkadaşlar bir yere gitmiştir. Ben zaten ilçe binasındayım. Bunlar asılsız söylentiden ibaret” diye konuştu.

Başkan İmre, istifa etmediği gibi, görevden alınmasının da sözkonusu olmadığını ifade etti. İmre, ilçe başkanını görevden alma yetkisinin İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’de olduğunu da hatırlatırken, “İlçeyi kapattılar haberini şiddetle kınıyorum. AK Parti’ye ihanet eden kişilerin ağzıyla haber yapanlar, önce 31 Mart Yerel Seçimleri’nde partimize ihanet edenlerin haberini yapmalarını beklerdim. Habercilik anlayışı bu kadar olan insanları kınıyorum” dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası