Ege Postası
Geri

AK Parti Narlıdere: “Kılıçdaroğlu’nu İzmir’de istemiyoruz!”

CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Aile ve sosyal politikalar bakanı Sema Ramazanoğlu ile ilgili sözlerine bir tepki de Ak Parti Narlıdere ilçe teşkilatından geldi. Narlıdere demokrasi meydanında CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu protesto eden Ak Partililer basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasını okuyan ilçe kadın kolları başkanı Okşan Subaşılı CHP’li kadınları Kılıçdaroğlu’nu kınamaya davet etti.
AK Parti Narlıdere: “Kılıçdaroğlu’nu İzmir’de istemiyoruz!”
Haberler / Yerel Politika
8 Nisan 2016 Cuma 12:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ellerinde Türk bayraklarıyla Narlıdere Demokrasi Meydanı’nda toplanan partililer Kılıçdaroğlu basın açıklamasıyla protesto etti. Ak Parti Narlıdere ile teşkilatı adına basın açıklamasını ilçe kadın kolları başkanı Okşan Subaşılı okudu. Açıklamasında Kılıçdaroğlu’nu ağır ithamlarla eleştiren Subaşılı sivil toplum kuruluşlarının kadın başkanlarını, İzmirlileri ve CHP’li kadınları Kılıçdaroğlu’nu kınamaya davet etti.

Subaşılı açıklamasında şunları dile getirdi, “Ana muhalefet partisi genel başkanının sayın bakanımız Sema Ramazanoğlu ile ilgili sarf ettiği ahlak ve insaftan yoksun ifadeler Türkiye’nin siyasi tarihine kara bir leke olarak geçmiştir. Ana muhalefet lideri, 5 Nisan tarihinde milli egemenliğin sembolü olan TBMM çatısı altında bir kadına hakaret etmiştir. Kadına karşı cinsiyetçi ve karanlık zihniyetlerin ürünü olan sözlerinden dolayı ana muhalefet genel başkanını bir kez daha şiddetle kınıyoruz” dedi.

CHP’Lİ KADINLARI KILIÇDAROĞU’NU KINAMAYA DAVET ETTİ

Karar mekanizmalarında ve siyasette daha çok kadın olmalı iddiasında bulunanların, siyasetin tam da ortasında yer alan bir kadına yönelik sözleri kendi riyakarlığını bir kez daha gözler önüne sermiştir. Meydanlarda siyasi etik ve ahlaktan bahsederken kendi ahlak anlayışını ortaya dökmüştür. Bizler siyaseti vatana millete hizmet olarak gören kadınlar olarak, şimdi zaman hakareti sahibine iade etme zamanıdır diyoruz. Başta CHP’li hem cinslerimiz olmak üzere toplumun her kesimini bu çirkin ve kabul edilemez hadiseye tepki göstermeye ve kınamaya davet ediyoruz. Bizler milletin ferasetine ve vicdanına güveniyoruz. Ahlaksız sözlerin bedelini sağduyu sahibi millet demokratik bir şekilde ödetecektir.

KILIÇDAROĞLU’NU İZMİR’DE İSTEMİYORUZ

Kılıçdaroğlu’nu İzmir’de istemediklerini belirten Subaşılı, “ Buradan tekrar İzmir halkına, cumhuriyet kadınına sesleniyorum. Sizlerin oylarıyla, İzmirlilerin oylarıyla bugün o koltukta oturan Kılıçdaroğlu’ nu kınamaya davet ediyorum. Özellikle İzmir kadın sivil toplum örgütlerini ve İzmir’in önde gelen sivil toplum örgütlerinin kadın başkanlarından, kadına yapılan bu saygısızlığa karşı tepki göstermelerini ivedilikle bekliyoruz. Tüm Ak kadınlar olarak edep yahu diyoruz. Bu saygısız kişiyi İzmir’de istemiyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası