Ege Postası
Geri

AK Parti Ödemiş Adayı Bezmez konuştu.. Gönüllere gireceğiz

AK Parti Ödemiş Belediye Başkan adayı Münir Bezmez, seçim sürecinde ilçede yaşayan herkese ulaşarak, gönüllerine girmeye çalışacaklarını söyledi. AK Parti Ödemiş Adayı Bezmez konuştu
AK Parti Ödemiş Adayı Bezmez konuştu.. Gönüllere gireceğiz
Haberler / Yerel Politika
9 Ocak 2019 Çarşamba 17:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bezmez, düzenlediği basın toplantısında, 31 Mart yerel seçimlerinde partisinin kendisini aday olarak göstermesinden mutlu olduğunu belirterek, seçim çalışmalarında mevcut belediye başkanı Mahmut Badem ve aday adaylarıyla el ele vererek yürüteceklerini söyledi. 

Ödemiş'te partisinin bayrağını daha yukarılara çıkarmak arzusunda olduklarını anlatan Bezmez, "Nasip olursa 31 Mart'ta biz göreve geldiğimizde şu anda mevcut devam eden tüm yatırımların en yakın takipçisi olacağız. Zaten ben her zaman için devlette devamlılığın esas olduğunu inanırım. Organize sanayi benim dönemimde 1995 -1996 yıllarında başlamıştı. O zaman da programlara alınmış kamulaştırılması yapılmıştı. Son dönemde Mahmut başkanım çok büyük gayret gösterilerek organize sanayinin tüm alt yapısı yapılarak yatırımcılara da arsa tahsis belgeleri verilmiştir. Önümüzdeki günlerde de bir yatırımcı arkadaşımız temel atma töreniyle tesisini yapacaktır." dedi. 

Bezmez, çalışmalarını AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekçi ve İl Başkanı Aydın Şengül'ün önderliğinde sürdüreceklerini aktardı. 

Seçim stratejisinin belirlenmesinin ardından sahaya çıkacaklarını anlatan Bezmez, şunları kaydetti:

"Tüm hemşehrilerimize ulaşarak gönüllerine girmeye çalışacağız. Onlara kendimizi tanıtmaya çalışacağız. Yapacak olduğumuz hizmetleri anlatmaya çalışacağız. Şubat ayı başından başlayarak, 31 Mart'a kadar ben kendi adıma Ödemişimiz'in tüm mahallerine, tüm köylerine ulaşarak onları ziyaret edeceğim. Sadece yapacaklarımızı değil bizlerden beklentilerini de dinleyeceğiz." (A.A)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası