Ege Postası
Geri

AK Parti Seferihisar İlçe Kongresi'nin tarihi netleşti

AK Parti’nin yola devam kararı verilen 11 ilçesinde yeralan ve kongre takvimi gereği 10 Mart’ta yapılması gereken kongresi iptal edilerek ileri bir tarihe ertelenen Seferihiar kongresinin tarihi netleşti. Güvenlik kontrolünden geçmesi için ertelenmişti
AK Parti Seferihisar İlçe Kongresi'nin tarihi netleşti
Haberler / Yerel Politika
14 Mart 2018 Çarşamba 17:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI- AK Parti İzmir teşkilatının kongre takvimi süreci hızla ilerlilyor. 11 ilçeyle yola devam kararı alan ilçeler arasında yer alan ancak kongresi iptal edilen Seferihisar’da kongre tarihi 6 Nisan Cuma günü olarak belirlendi.

Mevcut Başkan Hamit Nişancı ile yola devam edilmesi kararı verilen ancak Nişancı’nın güvenlik kontrolünden geçmesi için il yönetimine vermesi gereken listeyi geç teslim etmesi nedeniyle ertelenen Sefehisar kongresi bir ay ertelemeyle yapılacak.

15 İLÇEDE DEĞİŞİM SÜRECİ SÜRÜYOR 

11 ilçede mevcut başkanlarla yola devam etme kararı alınan, genel merkezin gönderdiği 5 koordinatörün İzmir’de yaptığı mülakat ve temayül yoklaması sonunda 4 ilçede daha mevcut başkanlarla kongreye gidilme kararı verilen AK Parti İzmir’de geri kalan 15 ilçede değişim kararı bekleniyor.

ADAY ADAYLARIYLA GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR 

İl Başkanı Aydın Şengül’ün de pazartesi gününden bu yana bulunduğu Ankara’ya her ilçeden 3’e düşürülen başkan aday adayları çağrılıyor. Genel merkezin yapacağı görüşmeler sonunda vereceği kararlar yavaş yavaş açıklanıyor.

ALTI İLÇE DAHA NETLEŞMİŞTİ 

Mülakatlar genel merkezde sürerken Urla’da mevcut Başkan Ahmet Olgun Bilici ile yola devam kararı verilirken, Konak’ta Mehmet Sait Başdaş, Gaziemir’de Nazmi Yılmaz, Çeşme’de İlter Etike, Güzelbahçe’de Burcu Dereci, Karaburun’da ise Adem Avcı isimleri netleşti. Geri kalan isimlerin de Perşembe gününe kadar sonlandırılması bekleniyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası