Ege Postası
Geri

AK Parti adayı Ceyhun: Almanya’dan sonra İzmir için…

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’na iki günlük İzmir programları sırasında eşlik eden AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Ozan Ceyhun, “Türkiye için Almanya’da koşturan biriydim. Şimdi İzmir’den Türkiye için koşturacağım” dedi. Muharip Gaziler Derneği İzmir Şubesi ziyaretinde Bakan Çavuşoğlu ve İzmir Milletvekili Adayı Ozan Ceyhun önemli mesajlar verdi.
AK Parti adayı Ceyhun: Almanya’dan sonra İzmir için…
Haberler / Seçim
30 Mayıs 2015 Cumartesi 15:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Avrupa Parlamentosu eski Milletvekili, AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Ozan Ceyhun, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun iki gün süren yoğun İzmir programında eşlik etti. Karşıyaka Çarşısı’nda partililerle birlikte yürüyen Bakan Çavuşoğlu ve Ceyhun, Türkiye Muharip Gaziler Derneği İzmir Şubesi’ni ziyaret etti.

“Sizlerin evladı olmak onur”

Basına kapalı olarak gerçekleştirilen ziyaret sırasında Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, dernek ziyaretinde gösterilen ilgi ve desteğe teşekkür etti. Bakan Çavuşoğlu gazilerin Türkiye Cumhuriyeti tarihinde çok önemli bir yeri olduğunu belirterek “Bugün kahraman Türk askeri, Kahraman Mehmetçik diye anılıyorsa bu sizlerin Kore’de verdiğiniz amansız mücadelenin eseridir. Biz sizlerle gurur duyuyoruz. Sizlerin evlatları, sizlerin torunları olmaktan onur duyuyoruz” dedi.  

“İnsani yardımda birinciyiz”

Türkiye’nin insani yardım konusunda birinci sırada olduğuna dikkat çeken Çavuşoğlu, şunları kaydetti; “Hükümetimiz sosyal politikaların işleyişinde öncü olmuştur. Sadece bir yılda dünyanın her yerine 1.7 milyar dolar insani yardım yapıyoruz. Amerika ve İngiltere’den sonra dünyada insani yardım yapan 3’üncü ülkeyiz. Ama Milli Gelir noktasında birinci sıradayız. Gelecek yıl Birleşmiş Milletlerin ‘Dünya İnsani Yardım Zirvesi’ne İstanbul’da ev sahipliği yapacağız. Bunun sebebi de en çok yardımı yapan ülke sıralamasında birinci olmamız” dedi. Muharip Gaziler Derneği İzmir Şubesi yönetiminin taleplerinin yazılı olduğu dosyayı alan Bakan Çavuşoğlu, dosyayı inceleyeceğini ve çözüm için derhal harekete geçileceğini kaydetti.

Taleplerin karşılık bulması için…

Ziyaret sırasında Avrupa Parlamentosu’nda iki dönem Milletvekilliği yaptığını hatırlatan AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Ozan Ceyhun, Bakan Çavuşoğlu’na sunulan dosya içerisinde yer alan talepler için kendisinin de gereken mücadeleyi vereceğini söyledi. Ceyhun, “Brüksel’de büyük bir onurla taşıdığım Ay yıldızlı kart ile Türkiye için koşturan biriydim. Şimdi İzmir 1. Bölge Milletvekili adayıyım. İzmirlilerin uygun görmeleri halinde vekil olarak Meclise gideceğim. Bende taleplerin karşılık bulması için gerekenleri yerine getireceğim” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası