Ege Postası
Geri

AK Parti'de kongre heyecanı

AK Parti İzmir’de kongre sürecinde sona gelindi. 6’ncı Olağan İl Kongresi, yarın Halkapınar Spor Salonu’nda, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleştirilecek.
AK Parti'de kongre heyecanı
Haberler / Yerel Politika
27 Nisan 2018 Cuma 17:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI / EGEPOSTASI –Başkan Aydın Şengül’ün tek aday olduğu AK Parti İzmir İl Kongresi, yarın toplanıyor.

Kongre Halkapınar Spor Salonu’nda 14.00’te başlayacak. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın da katılacağı kongre için salon özenle hazırlandı.

Gelin gibi süslenen salonun tavanına dev Türk Bayrağı asılırken, duvarlar da “15 Temmuz destanı”, “Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz”, "Ne koltuk ne makam, daima dik duran son başbakan", "Tek vatan, tek devlet, tek bayrak, tek millet" yazılı pankartlar ve parti bayraklarıyla donatıldı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Yıldırım'ın dev posterleri de platformun üzerine asıldı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan için özel bestelenen şarkının, "Sevgi saygı, umut dolu bizim kalbimiz, millete hizmettir bizim bütün derdimiz, Recep Tayyip Erdoğan'la hepimiz biriz. Biz İzmiriz, biz hep biriz" şeklindeki sözleri de pankart yapılıp asıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ithafen "Sana olan sevgimiz hiç bir zaman bitmeyecek. Sen İzmir'i İzmir seni sevecek", Başbakan Yıldırım'a ithafen de "İzmir senin uğurun, sen İzmir'in gururusun" pankartları dikkat çekti. 

SEÇİM STARTI VERİLECEK

Kongrenin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından, AK Parti’nin 24 Haziran erken genel seçim ve Cumhurbaşkanlığı seçiminin startının verileceği miting gerçekleştirilecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası