Ege Postası
Geri

AK Parti'de operasyon: Masada bu ilçeler var

AK Parti’nin Türkiye’de, Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi teşkilatta planladığı operasyon kapsamında, İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay Ankara’ya çağrılırken, örgütte yapılacak değişikliğin boyutlarının geniş olacağı belirtildi. İzmir’de, Bergama, Aliağa, Bornova, Kiraz, Konak ve Karabağlar’da yönetimlerin değiştirileceği öğrenildi.
AK Parti'de operasyon: Masada bu ilçeler var
Haberler / Politika
30 Mayıs 2014 Cuma 10:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGEPOSTASI- AK Parti'nin, Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi örgütlerinde planladığı operasyon için İzmir'de düğmeye basıldı. İl Başkanı Ömer Cihat Akay Ankara'ya çağrıldı. Büyük ihtimalle Bergama, Aliağa, Bornova, Kiraz, Konak ve Karabağlar'da yönetim değiştirilecek,  il yönetiminde de değişikliğe gidilecek.

Teşkilat Başkanlığına Süleyman Soylu’nun gelmesinin ardından AK Parti teşkilatlarında büyük yenileme olacağı açıklanırken, ilk adım atıldı. Edinilen bilgilere göre operasyonun önemli bir noktasını Başkent Ankara oluşturacak. Ankara İl Başkanı Murat Alparslan ile yönetimi görevden alınacak. Ankara il yönetimi ile birlikte 15’e yakın ilçe yönetiminin de aynı şekilde görevden alınacağı söyleniyor. 

AKP’deki operasyon Ankara ile sınırlı kalmayacak. İstanbul dışındaki büyük illere de sıçrayacak. İzmir’le beraber 14 il yönetimine de görevden el çektirileceği öne sürüldü.

İZMİR'DE OPERASYON BAŞLADI, AKAY ANKARA'YA ÇAĞRILDI
Parti kaynaklarından edinilen bilgilere göre, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu ile Bölge Koordinatörü Hasan Ali Çelik’in çağrısıyla, İl Başkanı Ömer Cihat Akay Ankara’ya gitti. Akay’ın, Soylu ve Çelik ile görüşmesinde hangi ilçelerde operasyon olacağının görüşüleceği belirtildi. Buna göre, Bergama, Aliağa, Bornova, Kiraz, Konak, Karabağlar yönetimlerinde büyük olasılıkla değişikliğe gidileceği kaydedildi. Edinilen bilgilere göre Karşıyaka listede yok, Bayraklı ise ortada, ancak konuşulanlara göre “Her şey olabilir”. İlde de operasyon ihtimalinin yüksek olduğu ifade edildi. 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası