Ege Postası
Geri

AK Parti'de temayül mesaisinde ikinci gün

AK Parti'de il başkanlarına genel başkan adayı ile ilgili görüşün sorulduğu ilk temayül yoklamasında Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın adı öne çıktı. Genel Merkez bugün vekillere yönelik temayül yaparken, İzmirli vekillerin MKYK ve MDK'da yer almak için yoğun kulis çalışması sürüyor. AK Parti'de temayül mesaisinde ikinci gün
AK Parti'de temayül mesaisinde ikinci gün
Haberler / Politika
17 Mayıs 2016 Salı 15:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI - AK Parti'de pazar günü yapılacak kongre öncesi genel başkanlık için temayül yoklamaları sürüyor. İl başkanlarının ardından  'genel başkan kim olsun' sorusuna milletvekilleri de tercihini yaptı. 

İzmir milletvekilleri de genel başkan olarak görmek istedikleri ismi yazdı. İzmirli vekillerin Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ismini yazdıkları belirtildi.

Temayül yoklamaları sonuçlarının parti kurullarında ele alınmasının ardından, yeni genel başkan adayının ismi hafta içinde kamuoyuna duyurulmuş olacak.

YOĞUN KULİS ÇALIŞMASI 

Öte yandan AK Parti İzmir Milletvekillerinin de kulis çalışmaları yoğun şekilde sürüyor. Yıldırım'ın genel başkanlık için isminin ağırlık kazanması sonrası vekiller Merkez Karar ve Yönetim Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu'na girebilmek için temaslarını sürdürüyor. 

MKYK ve MDK için İzmir'den Nükhet Hotar, Hamza Dağ, Atilla Kaya ve Kerem Ali Sürekli'nin ismi geçiyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası