Ege Postası
Geri

AK Parti'den Soyer'e jet yanıt: Daha ne kadar devam edecektiniz?

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in sosyal medya hesabından paylaştığı Sayıştay kararı ile ilgili tweetini alıntılayarak, " Bir kamu idaresi olarak kendine yakın gördüğün kooperatiflerden ihalesiz şekilde alım yapmaya daha ne kadar devam edecektiniz?" diye sordu.
AK Parti'den Soyer'e jet yanıt: Daha ne kadar devam edecektiniz?
Haberler / Yerel Politika
30 Kasım 2023 Perşembe 12:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI-  İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sosyal medya hesabından Sayıştay'ın kararına tepki göstererek, "Pes artık! Kooperatiflerimizden ürün alımımız Sayıştay kararıyla durduruldu! Beş yıldır yolumuza çok taş koydunuz. Kötülük yumaklarınız büyüdü büyüdü öyle bir hale geldi ki iş şimdi köylülerimizi, üreticilerimizi rızkından etmeye geldi" dedi.

Başkan Soyer'e AK Parti'den jet yanıt geldi.

"SAYIŞTAY 'DUR' DEDİ"

 İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, Soyer'in sosyal medya hesabından paylaştığı Sayıştay kararı ile ilgili tweetini alıntılayarak,"Ticari işletme niteliğindeki kooperatif birliklerinden paketli ürünleri ihalesiz ve usulsüz şekilde satın almaya Sayıştay "dur" dedi! Bir kamu idaresi olarak kendine yakın gördüğün kooperatiflerden ihalesiz şekilde alım yapmaya daha ne kadar devam edecektiniz?" dedi.

İşte o paylaşım:

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası