Ege Postası
Geri

AK Parti'den 'mezarlık' sorununa çözüm: Artık ölülerimizi kullanamayacaklar!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, İzmir’de bir süredir sorun olan mezarlık alanı ile ilgili yeni bir gelişme yaşandığını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Dağ'ın ardından sosyal medya hesabından CHP'ye tepki gösteren AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı ise, "Artık ölülerimizi de kullanamayacaklar" dedi.
AK Parti'den 'mezarlık' sorununa çözüm: Artık ölülerimizi kullanamayacaklar!
Haberler / Yerel Politika
7 Şubat 2024 Çarşamba 09:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İzmir'in mezarlık sorunu tarhie karışıyor. AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, mezarlık alanı ile ilgili yeni bir gelişmeyi sosyal medya hesabından duyurdu. 

Dağ, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada,  "İzmir’imizin gündemini meşgul eden konulardan biri olan mezarlık yetersizliğini sorun olmaktan çıkarıyoruz. İlk olarak iki ay önce Güzelbahçe Yaka Köyü’nde hazine arazisi tahsis edildi. Şimdi de Sarnıç’ta mevcut alana ek olarak 55 dönüm alan İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne tahsis edildi. İzmir’imizin ihtiyaçları doğrultusunda gayretle ve samimiyetle çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi. 

Hamza Dağ'ın ardından AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı ise, "Artık ölülerimizi de kullanamayacaklar" dedi. 

Saygılı açıklamasında, "Artık ölülerimizi de kullanamayacaklar… Söz konusu İzmir’in ihtiyaçları ise gerisi laf-ı güzaf! Hamza Başkanımız mezarlık yetersizliği için iki ay önce Güzelbahçe Yaka Köy için verdiği müjdeyi; şimdi de Sarnıç için verdi. 55 dönüm arazi de Büyükşehir’e tahsis edildi. Aylarca, bakanlıkça onaylanmış alanlar varken; ölülerimiz üzerinden siyaset yapanlara sesleniyoruz: Bırakın bu ağlayıp sızlanmaktan medet umma alışkanlığını! Bırakın insanların ve İzmir’in hassasiyetleri üstünden siyaset yapmayı! Görece, Kuşçular, Çaybaşı, Ulucak, Damlacık, Yeniköy, Bağlararası, Ahmetli, Menemen, Atıfbey, Bağlar, Belenbaşı, Yakar olacak. Bakanlığımızın çok uzun süre önce olumlu rapor verdiği, ancak CHP’li Büyükşehir Belediyesi’nin siyaseten beslenmeyi tercih edip askıya aldığı mezarlık meselesi; bizimle tamamen tarihe karışacak. 1 Nisan itibariyle biz yapacağız, İzmir yorgunluğunu atacak…" dedi. 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası