Ege Postası
Geri

AK Parti'li Köktaş: Çocuklar, yarınlarımızın güvencesidir

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açılış tarihi olan 23 Nisan'ın çocuklara armağan edilişini kutladı. Yazılı açıklama yapan İl Başkanı Köktaş, barışın, sevginin, umudun ve kardeşliğin...
AK Parti'li Köktaş: Çocuklar, yarınlarımızın güvencesidir
Haberler / Güncel
22 Nisan 2013 Pazartesi 12:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açılış tarihi olan 23 Nisan'ın çocuklara armağan edilişini kutladı. Yazılı açıklama yapan İl Başkanı Köktaş, barışın, sevginin, umudun ve kardeşliğin temsilcisi çocukların aydınlık yarınların güvencesi olduklarını kaydetti.

TBMM'nin açıldığı 23 Nisan tarihinin dünyanın ilk ve tek çocuk bayramı olarak armağan edilmesinin çocuk ve gençlere verilen önemin en güzel göstergesi olduğunu ifade eden AK Parti Samsun İl Başkanı Köktaş, “Milletimizin en değerli varlığı çocuklarımız, barışın, sevginin, umudun ve kardeşliğin temsilcileri, aydınlık yarınlarımızın güvencesidirler. Çocukların sevgi ve hoşgörü dolu bir ortamda yetiştirilmesi, yeteneklerinin geliştirilmesi, beklentilerinin karşılanması, sorunlarına çözüm bulunabilmesi ve umutlarının canlı tutulabilmesi, geleceğine yön verecek güçte bireyler olarak toplumsal yaşamda yer alabilmeleri temel amaçlarımız arasında ilk sıralarda yer almaktadır.” dedi.

Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Meclis üstünlüğünü temel ilke olarak benimseyip milli mücadelenin zor şartlarında dahi Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin demokratik bir zemin olarak muhafazasına büyük önem gösterdiğinin altını çizen Köktaş, “Ne mutlu ki bugün, birbirini tamamlayan temel nitelikleriyle artık kurumsallaşmış ve kökleşmiş olan cumhuriyetimizin kuruluş ideallerine her zamankinden daha yakınız. Bu başarı her şeyden önce aziz milletimizin ve onun değişim iradesini hayata geçiren, tarihi reformlara, cesur kararlara imza atan yüce Meclisimizindir. Bugün aynı milli mutabakatla milletçe, 93. açılış yıldönümünü kutlayan Türkiye Büyük Millet Meclisimizle, daha da güçlenen cumhuriyetimizle, geleceğe güvenle bakıyoruz.” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası