Ege Postası
Geri

AK Parti'nin iftarında tepki çeken isim! 'Ödüllendirilmiş gibi protokole oturtuluyor'

AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nın dün akşam düzenlediği "Dünden Bugüne Yol Arkadaşlarımızla Vefa İftarı" programında eski Başkan Bülent Delican'ın da protokol masasına yer almasına bazı teşkilat üyeleri tepki gösterdi.
AK Parti'nin iftarında tepki çeken isim! 'Ödüllendirilmiş gibi protokole oturtuluyor'
Haberler / Yerel Politika
26 Nisan 2022 Salı 10:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- AK Parti İzmir İl Teşkilatı, il başkanlığının partide geçmiş dönemlerde görev yapmış isimler için düzenlediği "Dünden Bugüne Yol Arkadaşlarımızla Vefa İftarı" programında bir araya geldi.

İftarda eski İl Başkanı Bülent Delican’ın protokol masasında oturanlar arasında yer alması bazı teşkilat üyelerinin tepkisini topladığı ileri sürüldü.

Geçtiğimiz yılın Mart ayında, Bülent Delican'ın,  avukat Mustafa Kemal Turhan ile yaptığı telefon konuşmasına ait ses kaydı gündeme bomba gibi düşmüştü.

Eski Başkan Delican, ses kaydında hem eski il başkanı Aydın Şengül hem de İl Başkanı Kerem Ali Sürekli hakkında yaptığı hakaretler nedeniyle tepkilerin odağına olmuştu.

AK Parti kulislerinde o dönem disiplin mekanizmasının işletilmemesine tepki veren partiler Delican'ın protokol masasında oturtulması hakkında ise gece boyunca  “Bir de hakaretler ödüllendirilmiş gibi protokole oturtuluyor” diyerek tepki gösterdikleri iddia edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası