Ege Postası
Geri

AK Parti ve CHP'de iki önemli buluşma

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve Türkiye'nin çeşitli yerlerinden 7 belediye başkanı, '7 kardeş projesi' için Çarşamba günü İzmir'de olacak. CHP'de ise CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl İzmir'de örgütle perşembe günü geniş katılımlı bir toplantı yapacak. AK Parti ve CHP'de iki önemli buluşma
AK Parti ve CHP'de iki önemli buluşma
Haberler / Yerel Politika
16 Şubat 2016 Salı 16:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI - Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Nükhet Hotar'ın ev sahipliğinde AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel  Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve Türkiye'nin çeşitli yerlerinden 7 belediye başkanı, '7 kardeş projesi' için Çarşamba günü İzmir'de olacak. gerçekleşecek program netleşirken; İzmir'in AK Belediyeleriyle kardeş olacak belediyelerin başkanları ve İzmirli Başkanlar; ilk olarak kamuoyunun karşısına geçecek.
 
'AK Dayanışma' çarşamba start alacak...
Bu projeyi; İzmir'de yerel hizmete katkı noktasında çok önemsediklerini belirten AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican; '' AK Parti, Türkiye'nin dört yanında AK Belediyeciliğin örneklerini yıllardır sergiliyor. İzmir'de de 7 ilçede halkımız, Ak Belediyeciliği memnuniyetle yaşıyor. Bu kardeşliğin ve dayanışma projesinin mimarı Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet Özhaseki de heyetle birlikte çarşamba günü İzmir'de olacaklar. İzmir Koordinatörümüz ve Antalya Milletvekilimiz Mustafa Köse de programa katılacak. İzmir'in her dönem bağrına bastığı ve örnek projeleri ile partimizin ve şehrimizin güven ve sevgisini kazanan Genel Başkan Yardımcımız ve İzmir Milletvekilimiz Sayın Nükhet Hotar'ın ve teşkilatımızın programın verimli geçmesi hususundaki titiz çalışmaları sürüyor." diye konuştu.
 
Bütünşehir Yasası'ndan, sokaklara kadar...
İki günlük programda öncelikli olarak belediye yasasındaki değişiklikleri masaya yatıracaklarını ve programın iki gün süreceğini belirten Başkan Delican; çalışma süresinde İzmir'in 7 ilçesinin ortak düşünce atölyelerine dönüşeceğini kaydetti.

Ödemiş ve Kiraz'da iki toplantı olacak
İl Koordinasyonunda gerçekleşecek program çerçevesinde; ilk gün İzmir'in en önemli havza ilçelerinden olan Ödemiş ve Kiraz'da birer toplantı yapacaklarını belirten Delican; Bütünşehir Yasası ve belediyelerin beklentilerine ilişkin sempozyumu ve sunumların burada gerçekleşeceğini duyurdu.                                                        
 
Programın ikinci günü, Menderes Havzası’nda yer alan diğer ilçelerin ziyaret edileceğini belirten AK Parti İl Başkanı Bülent Delican; "Perşembe günü hem belediye ziyaretleri hem de konuların yerinde incelenmesini amaçlıyoruz. Bu kapsamda Ödemiş, Kiraz, Selçuk ve Torbalı ilçelerimizde olacağız. Programımızı Menderes’te yapacağımız ziyaret ile sonlandırmayı planlıyoruz. Toplantı ve incelemelerde; ortaya adına hizmet ve yatırım diyeceğimiz önemli projelerin çıkacağına inanıyorum." şeklinde konuştu.

Kim kiminle kardeş oluyor'
İzmit Belediye Başkanı Dr Nevzat Doğan, İstanbul Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, Ankara Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yine İstanbul Fatih ve Zeytinburnu Belediye Başkanları, Mustafa Demir ve Murat Aydın ile Konya Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ın beraberindeki heyetlerle katılacağı proje kapsamında;  Altındağ Belediyesi, Torbalı; Melikgazi, Kiraz; İzmit, Selçuk; Zeytinburnu, Kınık; Fatih, Ödemiş, Selçuklu, Menderes; Bahçelievler Belediyesi ise Kemalpaşa Belediyesi ile kardeş belediye olacaklar.

CHP'DE PERŞEMBE 'BÜYÜK' ZİRVE!

Öte yandan CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, perşembe günü İzmir'de il yönetimi, PM ve YDK üyeleri, milletvekilleri, belediye başkanları ve ilçe başkanlarıyla bir araya gelecek. Toplantı 14:30'da Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılacak.

İZMİR'E DAHA FAZLASINI VERMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ 

Genel Başkan Yardımcılarının ziyaretine ilişkin açıklamalarda bulunan, CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel şunları ifade etti;

Geçtiğimiz günlerde CHP İzmir İl Başkanlığı olarak Parti Meclisi ve YDK üyelerimiz, Milletvekillerimiz, İlçe Örgüt Başkanlarımız, Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkanlarımızın katılımıyla "İzmir'e daha iyi hizmet İçin" toplanmış , İzmirli hemşerilerimize daha iyisini nasıl verebiliriz diye çalışmalarda bulunmuştuk. Şimdi bu toplantının benzerini, iki Genel Başkan Yardımcımızın katılımıyla yapacağız. Örgütten Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Tekin Bingöl ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Seyit Torun'un katılımıyla, 18 Şubat Perşembe günü saat 14.30'da, Büyükşehir Belediyemizin Meclis Salonunda gerçekleştireceğimiz buluşmada yine İzmir'i, İzmirliye hak ettiği hizmetin fazlasını nasıl verebileceğimizi konuşacağız. İl Başkanlığımızdan sonra, İzmir için çok önemli olduğuna inandığımız bu toplantıların, Genel Merkez nezdinde de yapılacak olması, CHP'nin İzmir'e verdiği değeri, İzmirliye verdiği önemi göstermesi açısından çok önemlidir. İzmirlinin bize layık gördüğü yerel iktidarlarda, onlara layık olan hizmeti sunmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Yüksel, toplantı öncesi Genel Başkan Yardımcılarının CHP İzmir İl Başkanlığını ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu' nu da ziyaret edeceklerini söyledi.

İŞTE PROGRAM
Genel Başkan Yardımcılarının İzmir'e yapacağı ziyaretin programı şöyle;

11.00 CHP İzmir İl Başkanlığı ziyareti
12.00 İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ziyareti
14.30 Geniş Katılımlı Toplantı (Büyükşehir Belediye Meclis Salonu)
18.30 Kanal 35 TV Ana Haber Bültenine katılım (Gen. Bşk.Yrd Seyit Torun)
19.30 EGE TV Ana Haber Bültenine katılım         (Gen.Bşk.Yrd.Tekin Bingöl

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası