Ege Postası
Geri

AK Partili Aday Sürekli, Bergama'da teşkilatla buluştu

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli, Bergama’da verilen teşkilat yemeğine katıldı. Teşkilatın önemine değinen Sürekli “İzmir’imizin teşkilatı pek çok kişiye örnek oluyor. Teşkilatımız sağlam ve çalışkan olunca inanın bana biz işte o zaman daha bir şevkle, azimle çalışıyoruz” dedi. Sürekli: “Teşkilatımız bizim için değerlidir”
AK Partili Aday Sürekli, Bergama'da teşkilatla buluştu
Haberler / Seçim
26 Mayıs 2015 Salı 10:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - 7 Haziran seçimlerine az bir süre kala bize uyku yok, gecemizi gündüzümüze kattık öyle çalışıyoruz diyen AK Parti İzmir Milletvekili adayı Kerem Ali Sürekli Bergama’daki parti teşkilatı adına düzenlenen yemeğe katıldı. Bergamalıların büyük coşkuyla karşıladığı Kerem Ali Sürekli yemekte gerçekleştirdiği konuşmasında teşkilatın önemine değindi. Sürekli “Teşkilatımızın her kademesinde çalışan değerli teşkilat mensuplarımız, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, oda başkanlarımız, muhtarlarımız, dostlarımız, dava arkadaşlarımız yürüdüğümüz bu yolda sizlerle olmaktan gurur duyuyoruz. İzmir’imizin teşkilatı pek çok kişiye örnek oluyor. Bizlerde her yerde anlatıyor bunun onurunu yaşıyoruz. Teşkilatımız sağlam ve çalışkan olunca inanın bana biz işte o zaman daha bir şevkle, azimle çalışıyoruz. Geçtiğimiz haftalarda yine Bergama’da dostlarımızla bir araya gelmiştik. Ve sizlerden üç şeyin sözünü almıştık. Bunlardan biri gerçekleşti. 24 Mayıs’ta hep beraber dev olacağız, var mısınız demiştik. Sizde varız dediniz ve sözünü tuttunuz. Sayın başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nu büyük bir coşkuyla karşıladık. Bunun için tüm İzmir’imize sonsuz teşekkür ediyoruz. Diğer ikinci sözünüz ise sandıklara hep birlikte sahip çıkacağız. Zaten tüm sistemimiz, ekibimiz hazır durumda… Ve işte bize verdiğiniz son sözde; 7 Haziran’da Allah’ın izniyle İzmir’de rekor kıracağız” dedi.



KİMSE BİZİ YIKAMAZ
Bergama’da programına devam eden Sürekli esnafla selamlaşarak, çocuklara oyuncak dağıttı. Esnaftan destek gören Sürekli, vatandaş tarafından dükkanlara çaya davet edildi. Hatırlarını kırmayarak esnafla oturan Sürekli “ Coşku gittikçe artıyor; bizlerde daha yoğun bir tempoyla çalışmaya devam ediyoruz. Sizlerden aldığımız bu güzel enerji karşısında yorulmak ne mümkün… İnşallah bu emeklerimizin karşılığını 7 Haziran’da alacağız. İşte o gün yine birlik, beraberliği gösterecek, hep birlikte o gün kutlamalar yapacağız. Sizler yanımızda oldukça, bizlere güvendikçe Allah’ın izniyle kimse bizi yıkamaz” şeklinde konuştu. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası