Ege Postası
Geri

Balbay: 'Eğitimden yapılan tasarruf israftır'

CHP İzmir Milletvekili 25. dönem milletvekili adayı  Mustafa Balbay, pazartesi programına Bornova’da bir okulda başladı.
Balbay: 'Eğitimden yapılan tasarruf israftır'
Haberler / Seçim
25 Mayıs 2015 Pazartesi 17:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bir günde 10 ayrı programa katılan CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, güne Bornova Doğanlar’da Hüsnü Bornovalı Ortaokulu’nda düzenlenen ‘TÜBİTAK Bilim Fuarı’ açılışına katıldı.

Eğitimden yapılan tasarruf israftır diyen Balbay bilim fuarında okul yönetiminin gösterdiği özveri için, aklı ve bilimi öne alan çalışmalarından dolayı teşekkür etti. 

Doğanlar Hüsnü Bornovalı Ortaokulu Müdürü Ersen Kılıç ile açılışı gerçekleştiren Balbay: “Kutluyorum sizi. Atatürk’ ün bir sözü var. Benim en büyük mirasım akıl ve bilimdir diyor. Siz de onun yolundan gidiyorsunuz. Tebrik ederim sizi” dedi.

Balbay daha sonra küçük mucitlerin sergisini gezdi. Sergide öğrencilerin kuş kovma cihazından basit araçlar köyüne kadar bir dizi çalışmasını inceleyen Balbay çocuklara şunları söyledi:

“Bütün mücadelemiz sizin kuşakların daha iyi bir Türkiye’de yaşaması için. Bizler görevimizi size devredeceğiz. O günlere hazırlanın. Aranızdan yazarlar milletvekilleri çıkacak”  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası