Ege Postası
Geri

AK Partili Arslan'dan önemli açıklamalar: AK Parti belediyeciliği ile tanıştıracağız

AK Parti Foça İlçe Başkanı Ümit Arslan, Foça’nın 35 yıldır CHP belediyeciliği ile yönetildiğini hatırlatarak, “Her seçim öncesi CHP Foça’ya liman yapacağını söylüyor. 2 hafta önce lodosla bir çok tekne Güzelbahçe tarafına kaçtı. Foça’mızın bir kimliği yok. Balıkçı köyü müyüz, turizm ilçesi miyiz? Foça’ya hafta sonu gelen misafirlerimiz trafik çekiyor. Foçamızı AK Parti belediyeciliği ile tanıştırmak istiyoruz. Foça’nın tarihine baktığımızda Alaçatı’dan daha eski ama adımız dahi yok” ifadelerine yer verdi.
AK Partili Arslan'dan önemli açıklamalar: AK Parti belediyeciliği ile tanıştıracağız
Haberler / Yerel Politika
15 Aralık 2023 Cuma 15:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- AK Parti Foça İlçe Başkanı Ümit Arslan, TR35 TV’de yayınlanan Canan Beyazkaya ile Beyaz Masa programında önemli açıklamalarda bulundu.

“CHP’DEN DAHA FAZLA ATATÜRKÇÜYÜZ”

Foça’da ‘yep yeni’ sloganıyla ilçe yönetimini yeniden oluşturduğunu vurgulayan Ümit Arslan, “Foça’da AK Parti ve sağ kökenli olmamızdan dolayı değişik bir hava vardı. Ben kurduğum yönetim ile bu havayı değiştirmek istedim. Cumhurbaşkanımızın hep yeni sloganıyla Foça’da yeni yüzlerle yola çıktık. Biz iş maksadıyla da olsa 2,5 saatlik ev ziyaretleri yapıyoruz. Foça’da Atatürkçülük ve Cumhuriyetçilik ön planda. Biz AK parti olarak CHP’den daha fazla Cumhuriyetçi ve Atatürkçüyüz” dedi.

“FOÇA’YI AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİ İLE TANIŞTIRACAĞIZ”

Foça’nın 35 yıldır CHP belediyeciliği ile yönetildiğini hatırlatan Arslan, “Biz ne yapmadılar kısmıyla ilgileniyoruz. Bölgeleri imara açtılar ve tarım alanları kentselleştirildi. Foça’da 2 kat imara açık olan yerlere 4 kat ruhsat verildi. Şu an Ekoköy diye bir proje var. Oturma ruhsatları var ama binalar yok. Bu şekilde bir çok projeye rastalayabilirsiniz. Her seçim öncesi CHP Foça’ya liman yapacağını söylüyor. 2 hafta önce lodosla bir çok tekne Güzelbahçe tarafına kaçtı. Foça’mızın bir kimliği yok. Balıkçı köyü müyüz, turizm ilçesi miyiz? Foça’ya haftasonu gelen misafirlerimiz trafik çekiyor. Foçamızı AK Parti belediyeciliği ile tanıştırmak istiyoruz. Foça’nın tarihine baktığımızda Alaçatı’dan daha eski ama adımız dahi yok” ifadelerine yer verdi.

DENİZANASI İSTİLASI

Foça’da denizanası istilası yaşandığını aktaran Arslan, “Bu sene Foça’yı denizanaları bastı. Denizanaları sıcak ve pis alanları severler. Arık foklarımız Foça’ya gelmiyor. Biyolojik artıma tesisinden çıkan su denize deşarj ediliyor. Bu su tarım alanlarına yönlendirilebilirdi. Gerenköylüler ekmesi gereken ürünleri ekemiyorlar. Biz ise suyumuzu denize döküyoruz. Basit bir proje ile hem tarıma hem Foça’ya faydalı olabiliriz” ifadelerini kullandı.

VAATLERİ SIRALADI

AK Parti’nin vaatlerini anlatan Ümit Arslan, “Menemen ve Aliağa’daki çöp konteynerlerini görükten sonra Foça’da gezerken biz balıkçı köyü olduğumuzu hissediyoruz. Konteynerleri toplayacak işçimiz yok mu? 15 tane çöp konteyneri veçöp arabası alabilirlerdi. AK Parti belediyeciliği kendini tanıttı. Foçalılara söz veriyoruz, AK Parti belediyeciliği ile tanıştıkları, görevi bize veridkleri takdirde her sene batan gemileri kurtaracağız. Duble yol sözü veriyoruz. Yol Cezaevi Foça köyü arasından direkt otobana bağlanacak. Bizim bölgemizde askeri personel çok fazla. Foça’daki konut sayısı da çok yetersiz. Foça’da kiralar İstanbul’un en lüks semtiyle aynı. Memur arkadaşlarımız sorun yaşıyorlar. Foça’nın doğal yapısını bozmadan sadece memurlar için bir TOKİ yapacağız. Foça’ya gelen memurlarımız sürekli tayin istemesin. 15 KM uzaklıkta yerimiz de hazır. Foça’da çok fazla SİT alanı var. 1980 yıllarında 3 katlı binalar yapılmış. Deprem bölgesindeyiz, o binalar sağlam değil. Koruma amaçli imar planı yapılabilir. Foça'da devlet hastanemiz yapıldı ama belediye 3 yıldır hastane yolu yapamadı” dedi.

"FOÇA'DAKİ RANT İŞTAH KABARTIYOR"

Arslan açıklamasının devamında, "CHP'nin aday adaylarına baktığımızda Foçalı olmayan çok aday var. Rantımız o kadar büyük ki, herkesin iştahı kabardı. Foça halkı bu seçimde CHP'ye gereken dersi verecek. Halkımız sokaklarımızın durumunu görüyor. Tercihini de yerel seçimlerde değiştirecek. Kimliği olan bir Foça istiyoruz. AK Parti'yi bir 5 yıl denesinler. 35 yılda yapamadıklarını 5 yılda yapacağız" ifadelerine yer verdi. 

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası