Ege Postası
Geri

AK Partili Başdaş çamur içinde kalan Kemeraltı’ndan seslendi: Çile çektirmeyin

İzmir’de sabah saatlerinde kısa süreli etkili olan yağış Kemeraltı Çarşısı’nı çamura boğdu. AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş, “Ben buradan Tunç Soyer’e ve Abdül Batur’a sesleniyorum; 4,5 yıldır İzmir’e hizmet etmediniz, esnafı perişan ettiniz. Zaten 6-7 ay sonra siz gideceksiniz. 6-7 ay insanlara çile çektirmeyin” ifadelerini kullandı.
AK Partili Başdaş çamur içinde kalan Kemeraltı’ndan seslendi: Çile çektirmeyin
Haberler / Yerel Politika
18 Ekim 2023 Çarşamba 17:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İzmir bugün yağmurlu havaya uyandı. Sabah saatlerinde etkili olan yağış hayatı felç etti.

Kısa süreli yağışın ardından Konak Kemeraltı Çarşısı’nda bulunan Anafartalar Caddesi çamur içinde kaldı.

AK Parti  Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş, Kemeraltı Çarşısı’na giderek İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e ve Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’a seslendi.

31 Mart 2024 yerel seçimlerini hatırlatan Başdaş, “Zaten 6-7 ay sonra siz gideceksiniz. 6-7 ay insanlara çile çektirmeyin” dedi.

AK Partili Mehmet Sait Başdaş açıklamasında, “Dünyanın en büyük açık hava alışveriş merkezi olan Kemeraltı’ndayız. Burası Kemeraltı’nın en işlek caddesi olan Anafartalar Caddesi. Bu cadde günde en az 300 bin kişinin geçtiği bir yer. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Konak Belediyesi 7 aydır once burayı kazadı ve olduğu gibi bıraktı. Bugün ufak bir yağmur yağdığında bu hale geliyorsa, yarın ciddi yağışlar olduğunda burası ne hale gelir? Ben buradan Tunç Soyer’e ve Abdül Batur’a sesleniyorum; 4,5 yıldır İzmir’e hizmet etmediniz, esnafı perişan ettiniz. Artık ne olur elinizi esnafın üzerinden çekin ve buraya artık taş döşeyin. İnsanları yağmurda, çamurda bırakmayın ve esnafın ekmeğiyle oynamayın. Zaten 6-7 ay sonra siz gideceksiniz. 6-7 ay insanlara çile çektirmeyin” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası