Ege Postası
Geri

AK Partili Boztepe hakkındaki rüşvet iddialarına yanıt vermek yerine gazetemizi hedef aldı

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısının beşinci oturumunda adı yolsuzluk ve rüşvet iddialarında geçen AK Partili Meclis Üyesi Hüsnü Boztepe hakkındaki iddialara cevap vermek yerine gazetemizi hedef aldı.
AK Partili Boztepe hakkındaki rüşvet iddialarına yanıt vermek yerine gazetemizi hedef aldı
Haberler / Yerel Politika
22 Kasım 2023 Çarşamba 19:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısının beşinci oturumu Başkan Tunç Soyer idaresinde gerçekleştirildi. 

AK Parti'den şok bir kararla istifa ettikten sonra İYİ Parti'ye geçen Fikret Mısırlı'nın AK Parti Grup Başkan Vekili Özgür Hızal ve AK Parti Meclis Üyesi Hüsnü Boztepe hakkında yaptığı 'rüşvet' açıklamaları İzmir gündeminde yankı uyandırmıştı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı olağan Meclis Toplantısının dördüncü oturumunda Fikret Mısırlı'ya 'operasyon çocuğu' ifadesiyle hakaret eden Boztepe bu kez de hakkında çıkan rüşvet iddialarına yanıt vermek yerine gazetemizi hedef aldı. 

Gündem dışı söz alan AK Parti Meclis Üyesi Hüsnü Boztepe, "5 gündür buradayız. Bütün belediye başkanları bütçeleriyle ilgili teşekkür ediyorlar. Bzi 50 tane revizyon planı yaptık bir kere de bize teşekkür etsinler. Aziz Nesin bir sözünde diyor ki Koyun deyince kızan koçum deyince sevinen tuhaf bir milletiz. Geçen Pazartesi konuşmamda 'operasyon çocuğu' deyince bir gazete hakaret olarak yazmış. O site 4 gün boyunca birinci kapakta tuttu. Aynı siteye geömişte yine bana operasyon yaptı. Ben kimseye hakaret etmedim. Ben konuşmamın ardından CHP'den de bir ses çıksın isterdim. Akaryakıtlarla ilgili bir konu 3 dakika sürmüyor. Kriterler tutuyorsa bitti. Bu akaryakıt istasyonlarının nereye yapılacağını hiç görmedik. Hayatımda hiçbir gazeteye ilan vermedim. Aynı haberi 4 gün boyunca 1. sırada tutuyorlar. İzmir depremini tutmadılar. Ben dilerdim ki suçlamalara CHP'li arkadaşlarda çıksın ve ses çıkarsın. 2013 yılında denetim kurulu raporunu gazeteciler ele geçirmiş ve ardından bir soruşturma başlatıldı benim hakkımda. Türkiye'de bu konuyla ilgili yargılanan tek kişi benim. Bu raporu basına sızdırdığım iddia edildi" dedi. 

CHP Buca Meclis Üyesi Taner Kazanoğlu ise, "Sanırım internet sitesi ile bir ilişkisi var. Sık sık gazeteden bahsediyor. Gazetenin reytingini artıracak ve insanlar merak ettikçe bakacak" dedi.

 

Büyükşehir'de gündem 'yolsuzluk ve rüşvet': Boztepe hakaret etti, Hızal sessiz kaldı
 

 

CHP'li belediye için rüşvet teklif eden AK Partili isimler kim?
 

 

Mısırlı'dan flaş açıklamalar: Bardağı taşıran son damla
 

 

 

Mısırlı'dan şok iddialar: 'Yolsuzlukları ifşa edeceğim'

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası