Ege Postası
Geri

AK Partili Çankırı: İzmir'i sahipsiz bırakmayacağız

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı sosyal medya hesabından bir video paylaşarak İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’a ve CHP’ye temizlik ve altyapı üzerinden sert eleştirilerde bulundu.
AK Partili Çankırı: İzmir'i sahipsiz bırakmayacağız
Haberler / Yerel Politika
22 Temmuz 2025 Salı 11:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI - AK Partili Çankırı’nın paylaştığı videoda grev zamanından bazı vatandaşların koku ve çöp isyanları yer alırken, videonun bir bölümünde de Cemil Tugay’ın ‘Size arada böyle renkli bir şeyler yapmam lazım ama ne yapayım bilmiyorum’ sözü yer alıyor.

İZMİR’İ SAHİPSİZ BIRAKMAYACAĞIZ

AK Partili Çankırı videoda şu ifadeleri kullandı:

"Size festivaller var, kaldırım yok, konser var, kanalizasyon yok, PR var, hizmet yok. Ve bu büyük ihtimalin sorumlusu 25 yıldır bu şehri yönetemeyen CHP zihniyettir. CHP'li belediyelerde kriz bitmek bilmiyor. İzmir, CHP'nin ideolojik laboratuvarı değil. İzmir, milletin şehridir. İzmir bugün basiretsizliğin, beceriksizliğin ve hizmetsizliğin esareti altındadır. İzmir'in yıllardır kaderi bu, aynı şekilde devam ediyor yani. Ve biz bu tabloyu değiştirmeye kararlıyız. İzmir'i sahipsiz bırakmayacağız. Çünkü bu şehir ve bu şehrin güzel insanları en iyisini hak ediyor" 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası