Ege Postası
Geri

AK Partili Çankırı'dan Başkan Önal'a Bayraklı dönüşümü yanıtı

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı; dün gerçekleşen Bayraklı Belediye Meclisi toplantısında Başkan İrfan Önal'ın 'Bayraklı'da kentsel dönüşümün gerçekleşmemesinin denedin iktidardır' çıkışına tepki gösterdi.
AK Partili Çankırı'dan Başkan Önal'a Bayraklı dönüşümü yanıtı
Haberler / Yerel Politika
2 Ekim 2025 Perşembe 11:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI - AK Partili Çankırı'nın Başkan İrfan Önal'a Aziz Kocaoğlu zamanından bu yana AK Parti iktidarının yaptıklarını sıralayarak şu yanıtı verdi:

"CHP’li Belediye Başkanı İrfan Önal’a sormak lazım:

2010 yılında dönemin Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 73. maddeden 60 hektarlık alanı kentsel dönüşüm ilan ederek “ilk dönüşüm Bayraklı’dan başlayacak” demişti.

Peki, aradan geçen 12 yılda ne oldu?

Geçen dönem sizin de üyesi olduğunuz Büyükşehir Meclisi’nde bu kararı iptal ettiniz.

Sonrasında tek bir adım bile atılmadı.

Biz ise laf değil, iş ürettik:

Deprem sonrası yalnızca Bayraklı’da 6 bin konut inşa ettik.

Dünya Bankası kredisiyle başlatılan ve İzmir için hayal kırıklığına dönüşen “Halk Konut” projesinin 12’sini biz üstlendik.

İzmir genelinde 23 yılda 40 bin konutu vatandaşımıza kazandırdık.

16 yıldır “yapacağız” deyip tek bir çivi çakamayanların bugün çıkıp da “TOKİ gelsin yapsın” demesini gerçekten üzülerek izliyoruz.

Gelin, hep birlikte İstanbul Güngören’e gidelim. Orada bir ilçe belediye başkanı, kendi imkanlarıyla nasıl dönüşüm başlatmış, ilerletmiş ve sürdürmüş, yerinde görelim.

Ama yine de “biz çözemeyiz” derseniz, hiç merak etmeyin… Dün olduğu gibi yarın da İzmirli hemşehrilerimizin güvenliği için konut üretmeye hükümet olarak devam edeceğiz.

Gelin, hep birlikte İstanbul Güngören’e gidelim. Orada bir ilçe belediye başkanı, kendi imkanlarıyla nasıl dönüşüm başlatmış, ilerletmiş ve sürdürmüş, yerinde görelim. Ama yine de “biz çözemeyiz” derseniz, hiç merak etmeyin… Dün olduğu gibi yarın da İzmirli hemşehrilerimizin güvenliği için konut üretmeye hükümet olarak devam edeceğiz."

 

Bayraklı'da gündem yine kentsel dönüşüm: Önal'dan iktidara dönüşüm göndermesi
 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası