Ege Postası
Geri

AK Partili Çankırı'dan Konak çalışanlarına çağrı: Kimsenin ekmeğiyle oynamayacağım

AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı sosyal medya hesabından yayınladığı videoda Konak Belediyesi çalışanlarına baskı kurulduğunu iddia etti. Çankırı açıklamasında, "Ben Ceyda Bölünmez Çankırı, kimsenin ekmeğiyle oynamayacak, ekmeğine aş katacağıma söz veriyorum. Biz bunun garantisini veriyoruz. Çünkü bir araya gelmek başlangıçtır. Bir arada bulunabilmek ilerlemektir. Birlikte çalışmak ise başarıdır. Birlikte hizmet edeceğiz, birlikte başaracağız" dedi.
AK Partili Çankırı'dan Konak çalışanlarına çağrı: Kimsenin ekmeğiyle oynamayacağım
Haberler / Yerel Politika
30 Mart 2024 Cumartesi 15:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, sosyal medya hesabından yayınladığı video ise Konak Belediyesi çalışanlarına seslendi. 

Çankırı açıklamasında, belediye personelleri üzerinde baskı kurulduğunu ileri sürerek, "Belediyemizin her kademsinde görev yapan arkadaşlarımız rahat olsun, işlerine devam etsinler. Ben Ceyda Bölünmez Çankırı, kimsenin ekmeğiyle oynamayacak, ekmeğine aş katacağıma söz veriyorum. Biz bunun garantisini veriyoruz. Çünkü bir araya gelmek başlangıçtır. Bir arada bulunabilmek ilerlemektir. Birlikte çalışmak ise başarıdır. Birlikte hizmet edeceğiz, birlikte başaracağız" dedi. 

AK Partili Çakırı'nın açıklamaları şu şekilde;

31 Mart'ta saatler kala gerçekle hayali karıştırmadan, ayrımcılık yapmadan ötekileştirmeden, algıdan uzak, çalmadık kapı sıkmadık el bırakmadık. Sadece projelerimizi konuştuğumuz seçim kampanyamızda tek derdimizin hizmet olduğunu Konak'ın her köşesinde vurguladık. Son günlerde üzülerek belirtmeliyim ki, Konak Belediyesi'nin tüm çalışanları üzerinde ciddi bir baskı, tehditlere dayalı algı yürütülüyor. Bir taraftan belediye çalışanlarına, 'işsiz kalırsınız' deniliyor. Diğer taraftan da CV'ler toplanarak vaatlerde bulunuluyor. Bu belediye çalışanları üzerinde baskı kurarak tercihlerini etkilemeye çalışmaktır. Kimse bu tür sözlere ve dedikodulara itibar etmesin. Belediyemizin her kademsinde görev yapan arkadaşlarımız rahat olsun, işlerine devam etsinler. Ben Ceyda Bölünmez Çankırı, kimsenin ekmeğiyle oynamayacak, ekmeğine aş katacağıma söz veriyorum. Biz bunun garantisini veriyoruz. Çünkü bir araya gelmek başlangıçtır. Bir arada bulunabilmek ilerlemektir. Birlikte çalışmak ise başarıdır. Birlikte hizmet edeceğiz, birlikte başaracağız. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası