Ege Postası
Geri

AK Partili Çankırı'dan Soyer'e altyapı göndermesi: Sanırım ne olduğunu bilmiyor

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in altyapı açıklamalarına sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile yanıt verdi. Çankırı açıklamasında, "Sanırım altyapının ne olduğunu bilmiyor, yani bilmiyordur değil mi?" diye sordu.
AK Partili Çankırı'dan  Soyer'e altyapı göndermesi: Sanırım ne olduğunu bilmiyor
Haberler / Yerel Politika
23 Ocak 2024 Salı 10:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, dün İZSU Büyük Altyapı Yatırımları Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni'nde İzmir'in altyapısıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Soyer açıklamasında, "5 yıl önce göreve geldiğimde kritik bir karar vermek zorundaydım. Ya İzmir’in yer altına yatırım yaparak, artık zamanını dolduran altyapımızı güçlendirecek ya da vitrini süsleyecektim. Tercihim altyapı yatırımından yana oldu. Çünkü geleceği inşa etmenin başka yolu yoktu. Yoksa bu şehir her yağmurda sel ve taşkın haberleriyle uyanmaya devam edecekti. İzmir'de insan onuruna yakışır güvenli bir yaşamı teminat altına almak için kolları sıvadık" ifadelerine yer verdi.

Soyer'in altyapı açıklamalarına AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı göndermeli bir video ile yanıt verdi. Çankırı videoyu, "Sanırım altyapının ne olduğunu bilmiyor, yani bilmiyordur değil mi?" ifadeleriyle paylaştı. 

 

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası