Ege Postası
Geri

Tire Belediye Başkanı Duran'dan 'transfer' iddialarına yanıt: Çok sayıda teklif aldım ama...

Tire Belediye Başkanı İYİ Partili Duran hakkında çıkan transfer iddialarının ve MHP ile İYİ Parti cephesinden gelen peş peşe mesajların ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Duran açıklamasında, "Bir çok siyasi partiden katılım ve adaylık teklifi aldığım doğrudur. Buna karşın herhangi yapılmış bir adaylık başvurum bulunmamaktadır" dedi. 
Tire Belediye Başkanı Duran'dan 'transfer' iddialarına yanıt: Çok sayıda teklif aldım ama...
Haberler / Yerel Politika
23 Ocak 2024 Salı 09:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI-  MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talebiyle Tire'nin MHP'ye bırakılması sonrası İYİ Partili Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran hakkındaki transfer iddialarını gündeme geldi. Duran'ın eski partisi MHP'ye dönerek Tire adayı olacağı ileri sürüldü.  

"SALİH ATAKAN DURAN TALEP EDİYOR" 

MHP'li Veysel Şahin, Tire Belediye Başkanı İYİ Partili Salih Atakan Duran'ın MHP'den adaylık istemesine ilişkin yaptığı açıklamada, "Cumhur İttifakı ve MHP İzmir'de, Tire'de her parti tarafından adaylığı istenilen bir parti. Bir çok arkadaşımız isteyebilir ancak önümüzdeki hafta teşkilatımız kazanacak adayı ilan ederek belirleyecek. Salih Atakan Duran'da talep ediyor. Herkes talep ediyor. Teşkilatlarımız herkesle görüşmesi oluyor. Benim herhangi bir görüşmem olmadı" ifadelerini kullandı. 

"TEKLİF ALDIM" 

Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran ise sosyal medya hesabından yapttığı açıklamada, "Bir çok siyasi partiden katılım ve adaylık teklifi aldığım doğrudur. Buna karşın herhangi yapılmış bir adaylık başvurum bulunmamaktadır" dedi. 

Salih Atakan Duran'ın açıklaması şu şekilde;

"Değerli Hemşehrilerim;

Hep birlikte yaptığımız başarılı çalışmalarla dolu bir dönemin ardından, yeniden adaylığım konusunda kamuoyunda çeşitli açıklamalar olduğunu görüyorum. Bir çok siyasi partiden katılım ve adaylık teklifi aldığım doğrudur. Buna karşın herhangi yapılmış bir adaylık başvurum bulunmamaktadır.

Görevimin başında, hemşehrilerim için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyorum.

Saygılarımla..."

 

MHP İl Başkanı Şahin'den 'Salih Atakan Duran' açıklaması

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası