Ege Postası
Geri

AK Partili Ceyda Bölünmez Çankırı, dünyaca ünlü şef ile mutfağa girdi...

AK Parti İzmir Milletvekili ve Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, "Geçen haziran ayında gastronomi dünyasının en en prestijli ödüllerinden 'Basque Culinary World Prize'a layık görülenşef Ebru Baybara Demir'in mutfağına konuk oldu. Çankırı'nın hamur yoğurup kandil simidi yapması ortaya renkli görüntüler çıkardı.
AK Partili Ceyda Bölünmez Çankırı, dünyaca ünlü şef ile mutfağa girdi...
Haberler / Yerel Politika
24 Şubat 2024 Cumartesi 20:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- AK Parti İzmir Milletvekili ve Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, gstronomi dünyasının Nobel'i 'Basque Culinary World Prize 2023' ödülünün sahibi sosyal gastronomi şefi Ebru Baybara Demir'in mutfağına konuk oldu.

AK Parti Konak adayı Çankırı, Konak-Karataş Halk Eğitim Merkezi’nde Pastacılık ve Aşçılık kursunun kursiyerleri ile Berat Kandili’ne özel kandil simidi yapmak için önlük giyip mutfağa girdi. Çankırı'nın siyasetteki performansı mutfağa da yansıdı.

Çankırı'nın hamur yoğurup kurabiye yapması ortaya renkli görüntüler çıkardı.

Çankırı'nın kurabiye yapan kadınlara; Mutfaktan kopmadık. Kadınlar bize iş yaptırıyor. Benim yerime de siz şimdi sahaya çıkıp oy toplayacaksınız." demesi gülüşmelere neden oldu.

Öte yandan Konak için bir tarifiniz var mı? sorusuna Ceyda Bölünmez Çankırı, "Konak'ı önce çamaşır sularıyla yıkayacağım." dedi.

Ceyda Bölünmez Çankırı o anları "Hem sahada hem mutfakta markayız!" notuyla paylaştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası