Ege Postası
Geri

İYİ Partili Çobanoğlu vaatlerini sıraladı: Çöp, çamur, çukur bırakmayacağız

İYİ Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Erdinç Çobanoğlu, "Kocaman bir belediyenin çöp arabaları kiralık. Yeteri kadar araç olmayınca çöpler toplanamıyor. Biz yeni araç alacağız ve zamanında çöpleri toplayacağız. Çöp, çamur, çukur bırakmayacağız. Açık pazar yerlerinin zamanı geçti. Her mahalleye kapalı pazar yerleri yapmalıyız” dedi.
İYİ Partili Çobanoğlu vaatlerini sıraladı: Çöp, çamur, çukur bırakmayacağız
Haberler / Yerel Politika
23 Şubat 2024 Cuma 18:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İYİ Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Erdinç Çobanoğlu, TR35 TV’de yayınlanan Seçime Doğru programına konuk oldu.

ÖZLALE’NİN PROJELERİ İLGİ GÖRDÜ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in katılımıyla gerçekleşen aday tanıtım töreni ve proje lasmanını değerlendiren Erdinç Çobanoğlu, “ Atmosfer güzel. Ümit Özlale’nin projeleri çok ilgi gördü. Güzel bir programın ardından Genel Başkanımızı Ankara’ya uğurladık” dedi.

“İKTİDAR VE ANA MUHALEFET BİRBİRİNDEN MEMNUN”

Türkiye’de 2 partili sıkışmış bir düzen olduğuna dikkat çeken İYİ Partili Çobanoğlu, “ Bir iktidar ve bir ana muhalefet partisi var. İkisi de birbirinden çok memnun. İktidar partisine baktığımızda, ‘karşımızda CHP olduğu sürece biz hep kazanırız’ düşüncesi var. CHP’ye bakıyorsunuz iktidar olma kaygıları yok. İnsanlar hem genel hem yerel iktidardan hizmet bekliyor. Daha güzel koşullarda yaşamak istiyoruz ancak bu iki oluum yüzünden ne işsizlik düşüyor ne milli gelir artıyor. Burada iki kutuplaşmış seçmen kitlesinin arasında bir üçüncü yola ihtiyaç vardı. Atatürk milliyetçisi, ülke değerlerine saygılı bir yol lazımdı. Genel Başkanımız bu yolu açtı” ifadelerine yer verdi.

“BAYRAKLI’NIN SORUNLARINI BEN ÇÖZERİM”

Bayraklı’nın sorunlarına dikkat çeken Erdinç Çobanoğlu, “Ben Bayraklı’nın sorunlarını yaşayan biriyim. 40 yıldır Bayraklı’dayım. Belediye Başkan adayı olmamdaki en büyük sebep ise bu sorunları çözecek kabiliyete sahip biriyim. Kentsel dönüşümle ilgili yapılan imar planları hayata geçirilemedi. Arsa sahiplerini mutlu edemiyorsunuz, müteahhitlerle bir araya getirip çözemiyorsunuz. Kat artışları yapılmış olmasına rağmen arsa sahipleri ve müteahhitler anlaşamıyor. Adaların büyük tutulması en büyük sebep. 300 kişiyi bir araya getirmek mümkün değil. Daha küçük adalar haline getirmek gerekiyor. Bazı yaptırımlar da uygulanmalı. Devlet kentsel dönüşümde 5 bin lira kira yardımı yapıyor. Bugün 15 bin TL’den aşağı kiralık ev yok. Bayraklı zaten fakir bir ilçe. Buralara devlet eliyle daha büyük destek sağlanması lazım. İlçe belediyeleri bunun planlamasını yapar. Hayata geçirilmesi için büyükşehire ve hükümete sunulması lazım. Yol, otopark sorunlarımız var. Doğalgazı olmayan bir çok mahallemiz var. Bunları çözmek için hiçbir adım atılmıyor” dedi.

"ÇÖP, ÇAMUR, ÇUKUR BIRAKMAYACAĞIZ"

Bayraklı’da sorunların çözümüne ilişkin açıklamalarda bulunan Çobanoğlu, “İktidar ve ana muhalefet partisi konfor alanını bozmak istemiyor. İzmir’de CHP tarafından yönetiyor. Ne yaparsa yapsın AK Parti seçilemiyor. Bu şekilde olunca da ceketimi koysam kazanırım mantığı devam ediyor. Bu sebeple başkanlar hiçbir şey yapmasa bile seçiliyor. Vatandaşımız bu yüzden hizmet alamıyor. Biz bu sorunları çözeceğiz. Çukurlaşan yollara anında müdahale edeceğiz. Bayraklı’nın ekonomik gücü var. Doğalgaz için yol kazıyorlar ve büyükşehirin asfaltlaması bekleniyor. 3 ay içinde hiçbir şey yapılmıyor. İnsanlarımız bu durumdan hoşnut değiller. Biz bu problem Bayraklı Belediyesi olarak çözeceğiz. Kocaman bir belediyenin çöp arabaları kiralık. Yeteri kadar araç olmayınca çöpler toplanamıyor. Biz yeni araç alacağız ve zamanında çöpleri toplayacağız. Çöp, çamur, çukur bırakmayacağız. Açık pazar yerlerinin zamanı geçti. Her mahalleye kapalı pazar yerleri yapmalıyız. Pazar yerlerine de ring seferleri yapacağız” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası