Ege Postası
Geri

AK Partili Dağ: Afrin, aynı zamanda ekonomik operasyondur!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nın sadece askeri değil, aynı zamanda ekonomik bir operasyon olduğunu belirtti.
AK Partili Dağ: Afrin, aynı zamanda ekonomik operasyondur!
Haberler / Yerel Politika
11 Mart 2018 Pazar 10:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası 24 Temmuz'da Fırat Kalkanı Harekatı'nın başladığını hatırlatan Dağ, "O zaman Türkiye'nin başarısız olacağını zannettiler. Cerablus'ta, El-Bab'da başarısız olmamızı bekleyenler avuçlarını yaladılar." diye konuştu.

TSK'nin Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Dağ, harekatın Afrin'le sınırlı olmayacağını, Menbiç ve Fırat'ın doğusunu da kapsayacak şekilde süreceğini belirterek sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bugün yapılan Zeytin Dalı Harekatı sadece askeri bir operasyon değildir. Aynı zamanda ekonomik bir operasyondur. Kuzey Suriye lafı her yerde telaffuz edilir hale geldi. Kuzey Suriye içinde oluşturulacak olan o terör devletini, PKK/PYD terör devleti ekonomik olarak büyütülmek istendi. Kuzey Irak'tan gelen petrolleri dünyaya ulaştırmak yoluyla ekonomik olarak o terör devletinin büyütülmesi amaçlandı. Biz buna engel olduk. Çok önemli bir operasyon yapıp önemli bir oyunu bozuyoruz. Türkiye üzerinde oynanmaya çalışılan oyunu bertaraf ediyoruz."

Dağ, seçimlerin yaklaştığını, kazanmak için şimdiden çalışmaya başlamak gerektiğini sözlerine ekledi. (AA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası