Ege Postası
Geri

AK Partili Dağ’dan, Kılıçdaroğlu’na videolu gönderme: 40 saat geçmesine rağmen...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Cumhuriyet Halk Partisi’ni Milli Savunma Bakanlığı'nın sınır ötesine başlattığı Pençe-Kılıç Hava Harekatı'na destek vermemekle suçladı. Hamza Dağ sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, ‘’ Her fırsatta, devletin kurumlarını itibarsızlaştırmak için apar topar video çeken Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP'si, Pençe-Kılıç Harekatı'nın başlamasının üzerinden 40 saat geçmesine rağmen bu konuda neden sessiz kalmaktadır?’’ ifadelerine yer verdi.
AK Partili Dağ’dan, Kılıçdaroğlu’na videolu gönderme: 40 saat geçmesine rağmen...
Haberler / Politika
21 Kasım 2022 Pazartesi 16:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İstiklal Caddesi’ndeki bombalı terör saldırısının ardından Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Suriye ve Irak’ın kuzeyinde Pençe-Kılıç Hava Harekatı düzenlendi.  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Pençe-Kılıç Hava Harekatı üzerinden hedef aldı. Sosyal medya hesabından paylaştığı video ile CHP'yi sert sözlerle eleştiren Dağ, Kılıçdaroğlu'nun neden sessiz kaldığını sordu. 

''Sistematik hale gelen bu politikası''

AK Partili Dağ sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, ‘’Geçtiğimiz hafta Taksim’de terör örgütü PYD tarafından saldırı düzenlendi. Saldırının ardından silahlı kuvvetlerimiz tarafından Pençe-kılıç harekatı ile başarılı bir operasyon gerçekleştirildi. Bu operasyon terör örgütü yandaşları dışında toplumun tüm kesimlerinden büyük bir destek görmüştür. Operasyonun başlamasının ardından yaklaşık 40 saat geçmiş olmasına rağmen Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhuriyet Halk Partili yöneticilerden herhangi bir açıklama gelmemiştir. Terör ile mücadelenin birlik ve beraberlik içinde yürütülmesi gerektiğine hep inandık, inanıyoruz ve inanmaya devam edeceğiz. Fakat CHP’den bu yönde bir yaklaşım göremiyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi’nin sistematik hale gelen bu politikası bir milli güvenlik meselesine dönüşmüş vaziyettedir. Cumhuriyet Halk Partisi tarafından PYD’nin terör örgütü olarak görülmediğini zaten biliyoruz. Ancak PYD, PKK’nın Suriye kolu olduğu aşikardır’’ dedi. 

''CHP’nin aklının bulanık olduğunu görüyoruz''

Kılıçdaroğlu’nun son zamanlarda çektiği videoları hatırlatan Dağ, ‘’ Her fırsatta, devletin kurumlarını itibarsızlaştırmak için apar topar video çeken, hatta son örnekte olduğu gibi borsanın yükselişi ve dövizin sabit kalması konusunda bile uzun açıklamalar yağan Kılıçdaroğlu neden bu konuda sessiz kalmaktadır. Daha önce sınır ötesi operasyona destek verdiği için HDP’den tepki gören CHP Genel Başkanı bunun tekrar etmesinden mi çekinmiştir. Teskereye hayır dediği için PKK ve PYD’den teşekkür alan Kemal Kılıçdaroğlu bu durumdan hoşnut gözüküyor. CHP Genel Başkanı için terör örgütünün takdirini almak milletin teveccühünü kazanmaktan daha değerlidir. Bakalım bugün MYK toplantısı sonrası parti sözcüleri bu meselede sessiz kalmaya devam mı edecek, yoksa bir tepki verecek cevabı ortaya koyabilecek mi? HDP bile net bir şekilde tavrını etmişken CHP’nin aklının bulanık olduğunu görüyoruz. CHP milletin tarafında mı, yoksa terör örgütünün tarafında mı olduğuna karar vermelidir’’ ifadelerine yer verdi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası