Ege Postası
Geri

AK Partili Gündoğdu’dan hizmet çıkışı: 2024’de Buca’yı AK Parti'yle tanıştıralım

Buca Belediyesi Haziran ayı olağan Meclis toplantısı yapıldı. Meclis toplantısının dilek ve temenni kısmında söz alan AK Parti Grup Başkanvekili Ekrem Gündoğdu, “Belediyeden, bir hizmet göremiyoruz. Demokrasi meydanındaki alanın çok geniş olması ile ilgi izni verdik ama bir çalışma görmedik inşallah 2024 de Buca’yı bir AK Partili belediyeyle tanıştırmak nasip olur, iktidar belediyesi olmak isterdeniz de sizi AK Parti’ye davet ediyoruz” dedi.
AK Partili Gündoğdu’dan hizmet çıkışı: 2024’de Buca’yı AK Parti'yle tanıştıralım
Haberler / Yerel Yönetimler
5 Haziran 2023 Pazartesi 17:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ÖZLEM KARA/ EGEPOSTASI- Buca Belediyesi Haziran ayı Olağan Meclis Toplantısı Buca Belediyesi meclis salonunda, Buca Belediyesi Meclis Başkanvekili İlhan Dal yönetiminde gerçekleşti. Dilek ve temenni kısmında söz alarak konuşan AK Parti Buca Meclis üyesi İsa Nezir, Buca’da büyük bir haşere sonunun olduğunu ve bunun çözümü için belediyenin harekete geçmesi gerektiğini söyledi.

“İZİN VERDİK AMA BİR ÇALIŞMA GÖREMEDİK”

Dillek ve Temenniler kısmında söz alan AK Parti Grup Başkanvekili Ekrem Gündoğdu, 14 Mayıs ve 28 Mayıs ta yapılan Cumhurbaşkanlığı  seçimi ve Milletvekili seçimleri vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını cenabı haktan niyaz ediyorum. Her iki seçimde oy kullanan bütün vatandaşlarıma teşekkür ederim. Burada demokrasi için herkes sandığa geldi. Çok güzel bir katılım sağlandı yüzde 88 bir katılım sağlandı. Millet iradesi yansıdığı için vatandaşlara teşekkürü borç biliriz. Biz 21 yıldır iktidardayız. Milletimiz bize 5 yıl aha görevde olama hakkı verdi. Bizim ölçümüz her zaman millete hizmet etmek. Bugün bu ilçemizde, Buca’nın kangreni olan Buca Cezaevini kaldırmada, Seyfi Demirsoy Hastanesini Buca’ya kazandırma, kaymakamlık binamızın yeniden yapılmasında, Buca Belediyesi’nin istediği ve bizim katkı koyduğumuz İZBAN ve Buca istasyonun belediye devrinin sağlanması, demokrasi meydanındaki stadyumun belediyeye ait meydan yapılmasını biz bunları belediyeye tahsis ettik ama maalesef belediyeden, bir hizmet göremiyoruz. Demokrasi meydanındaki alanın çok geniş olması ile ilgi izni verdik ama bir çalışma görmedik inşallah 2024 de Buca’yı bir AK Partili belediyeyle tanıştırmak nasip olur, iktidar belediyesi olmak isterdeniz de sizi AK Parti’ye davet ediyoruz” dedi.

“BUCA’DA HAŞERE SORUNU ARTIYOR”

Buca Belediye AK Parti meclis üyesi İsa Nezir, Buca’da haşere sorununun arttığını belirterek “Çocuklar ve aileler bu konuda rahatsız ilaçlama konusu. Haşere ve sinek ileri boyutta var. Bu ilaçlama ya bir el atılması gerekiyor. Bu ne kadar İzBB’nin olsa da bunu Buca Belediyesi yapması gerekiyor. Bu rahatsızlığı muhtarlar ve vatandaşlar dile getiriliyor. Şirinyer Parkı’nın tadilatı ile ilgili geçen ay başkan ‘hemen başlıyoruz’ dedi ama oradaki sorun hala devam etmekte. Şirinyer Parkı’nın tadilatı bir an önce tamir edilmesi lazım” dedi.

“BİRAZ ZAMAN İSTİYORUZ”

Buca Belediyesi Grup Başkan Vekili İlan Dal “Gerek Buca Belediyesi’nin Buca’ya yaptıkları gerek iktidarın yaptığı çalışmalar aslında vatandaşın verdiği vergiler geri dönüyor. Böyle olduğunda teşekkür ediyoruz. Buca belediyesi de üzerine düşeni yapıyor, elbette bu bir süreç alıyor. Ama biraz zaman istiyoruz” dedi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası