Ege Postası
Geri

AK Partili Güneştekin: Gezi Parkı eylemleri, demokrasimizi hedef almaktaydı

AK Parti Mardin İl Başkanı Murat Güneştekin, "Kan ve gözyaşının dindiği, umutların büyüdüğü, Türkiye’nin başarılarına başarılar kattığı bu günlerde Gezi Parkı bahane edilerek başlatılan eylemler ve şiddet, aslında demokrasimizi...
AK Partili Güneştekin: Gezi Parkı eylemleri, demokrasimizi hedef almaktaydı
Haberler / Genel
30 Haziran 2013 Pazar 16:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti Mardin İl Başkanı Murat Güneştekin, "Kan ve gözyaşının dindiği, umutların büyüdüğü, Türkiye’nin başarılarına başarılar kattığı bu günlerde Gezi Parkı bahane edilerek başlatılan eylemler ve şiddet, aslında demokrasimizi ve çözüm sürecini hedef almaktaydı." dedi.

AK Parti Batman İl Başkanlığı teşkilatı, il, ilçe, kadın ve gençlik kolları ile belediye başkanları, il genel ve belediye meclisi üyelerinin katılımıyla düzenlenen Haziran ayı Danışma Meclisi toplantısında bir araya geldi. Batman İl Koordinatörlüğü'ne yeni atanan Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey’in ilk defa partililer ile bir araya geldiği toplantıda İl Başkanı Murat Güneştekin gündeme ilişkin açıklamalar yaptı. İl Başkanı Güneştekin, "Kan ve gözyaşının dindiği, umutların büyüdüğü, Türkiye’nin başarılarına başarılar kattığı bu günlerde Gezi Parkı bahane edilerek başlatılan eylemler ve şiddet aslında demokrasimizi ve çözüm sürecini hedef almaktaydı. Ancak milletimizin özverisi ve sağduyusu ile provokatörler amaçlarına ulaşamadılar. Filistin davasında 2. Abdulhamit’i tahttan indirenler; millileştirme politikaları ile halkın büyük desteğini alan Adnan Menderes’i 27 Mayıs darbesiyle asanlar; Kürt sorununu çözüp ülkemizi Dünya’da lider ülke yapmak isteyen Turgut Özal’ı zehirleyenler; Milli Görüş ile insana insan olarak değer veren Necmettin Erbakan’ı 28 Şubat darbesiyle siyasetten uzaklaştıranlar bugün Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yani millet iradesine saldıranlarla aynıdır. Ancak barışa ve kardeşliğe inanan milletimiz geçmişte de oynanan bu oyunlara artık fırsat vermemektedir. Zaman Büyük Türkiye için bir ve beraber olarak provokatörlerin, halk düşmanlarının oyunlarını bozma zamanıdır." dedi.

Basına kapalı olarak devam eden toplantıda teşkilatın aylık faaliyetlerinin ve yerel seçim çalışmalarının istişare edildiği ve toplantının ardından İl Başkanı Güneştekin ve İl Koordinatörü Şahkulubey’in İl Başkanlığı’nda ilçe başkanları ile toplantı yaptığı öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası