Ege Postası
Geri

AK Partili Hotar'dan bayrak mesaisi

İzmir’de yaklaşan genel seçimler öncesi en çalışkan isimlerin başında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nüket Hotar geliyor.
AK Partili Hotar'dan bayrak mesaisi
Haberler / Yerel Politika
24 Mayıs 2015 Pazar 13:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGEPOSTASI- Hotar, yoğun seçim temposuna rağmen AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun İzmir'de yapacağı mitinge 24 saat kala miting hazırlıklarını yerinde inceledi. Körfezden miting alanına gelecek  gemileri kendi elleri ile süsledi. Hotar gece yarısı yaptığı çalışmayı kendisine ait twitter sayfasından “Sayın Başbakanımızın Gündoğdu Meydanı'ndaki mitingine katılacak teknelerimizi büyük bir coşku ile süslüyoruz.” diyerek takipçilerine duyurdu.



GECE İKİ ALANDA ÇALIŞMAYA DEVAM
Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yapığı mitingde istenilen kalabalığa ulaşılmadığı için sıkıntı yaşayan AK Parti’de işler bu kez sıkı tutuluyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nüket Hotar, Başbakan Davutoğlu’nun katıldığı yemekten hemen sonra mitingin son hazırlıklarını yerinde kontrol etti. Soluğu hazırlıkların yapıldığı alanda alan Hotar, yapılan çalışmaları yerinde izledi. Sokaklarda yapılan çalışmaların ardından, Miting alanına gitti ve oradan Sahilevleri, Güzelbahçe barınaklarında miting alanına gelecek olan gemilerde yapılan hazırlıkları kontrol ederken çalışmalara destek verdi.  Kendi eliyle AK Parti bayraklarını bağladı. Hotar’a gece boyunca AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Emrun Sulayıcı da eşlik etti. Hotar'ın sabah saat 05.30 sıralarında evine gittiği öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası