Ege Postası
Geri

AK Partili İnan: Akraba atamalarıyla uğraşmak yerine önlem alınmalıydı

AK Partili vekil Eyyüp Kadir İnan, İzmir'de 2 kişinin öldüğü yağış felaketi sonrası yerel yönetimleri eleştirdi. İnan, 'Temel belediyecilik hizmetlerine dayanan tüm altyapı rezil bir durumda olduğu için İzmirliler çilesini en ağır bir şekilde çekiyor. Şu ilk 100 günde akraba atamalarıyla uğraşmak yerine önlemler alınmalıydı' dedi.
AK Partili İnan: Akraba atamalarıyla uğraşmak yerine önlem alınmalıydı
Haberler / Yerel Politika
13 Temmuz 2024 Cumartesi 13:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, dün İzmir'de yaşanan, yağış felaketi sonrası yerel yönetimleri hedef aldı, belediyeleri önlem almamakla suçladı. 

Yağmurdan kaçarken elektirik akımına kapılıp ölen vatandaşlar için başsağlığı dileyen İnan, ''2 hemşehrimizin yağan yüklü yağmurlar nedeniyle elektrik kaçağına tutularak vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendik. Başımız sağolsun… Mekanları cennet olsun. Yargımız gereken işlemleri elektrik kaçağı olan bina ile ilgili sürdürüyor. Bizler takipçisi olacağız.

Ayrıca değinmeden geçmem mümkün değil! Temel belediyecilik hizmetlerine dayanan tüm altyapı rezil bir durumda olduğu için İzmirliler çilesini en ağır bir şekilde çekiyor. Şu ilk 100 günde akraba atamalarıyla uğraşmak yerine önlemler alınmalıydı. Onca esnafımızın işyerlerini sular bastı. Hemşehrileriniz sular altında sırılsıklam kaldı. Otomobiller sular altında kaldı.

İzmir kaymaklı rant dağıtımı üzerine bir belediyecilik anlayışıyla değil, her yağan yağmurda hemşehrilerimizi muhafaza edecek bir anlayışla yönetilmeli. Umarım bunu anlarlar" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası