Ege Postası
Geri

AK Partili İnan'dan CHP'li Gökçen'e LGBT tepkisi: Sen önce İzmir'in sorunlarıyla ilgilen

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, CHP İzmir Milletvekili Gökçe Gökçen’in LGBTİ+lara yönelik açıklamalarını hedef aldı. AK Partili İnan, Gökçen'in sosyal medyadaki paylaşımını alıntılayıp Gökçen'e “Sen önce İzmir'in sorunlarıyla ilgilen. Seni seçen onca hemşehrimizin sorunlarıyla ilgilen” sözleriyle tepki gösterdi.
AK Partili İnan'dan CHP'li Gökçen'e LGBT tepkisi: Sen önce İzmir'in sorunlarıyla ilgilen
Haberler / Politika
26 Haziran 2023 Pazartesi 12:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP İzmir Milletvekili Gökçe Gökçen sosyal medya hesabından “Yıllardır giderek dozu artırılan bir propagandayla LGBTİ+lara karşı bir nefret organize ediliyor. Herkesi terörist ilan edenler, toplumun bir kısmını yine terörist gibi göstermeye, “illegal” göstermeye çalışıyor. İnsan hakları derneklerini kapatmak için yola çıkanlar, ev içi şiddet olduğunda hiç hatırlamadıkları sözde aile değerlerini diline dolamış durumda. Hem insan haklarına hem de laikliğe yönelen bu saldırılara karşı ne yazık ki az sayıda siyasetçi olarak ses çıkarıyoruz. Ses çıkaranlar durmadan hedef haline getiriliyor. Sayımızın cesaretle artması ve hepimize yönelen tehlikeye karşı daha çok ses olunması umuduyla, bugün Onur Yürüyüşünde şiddete maruz kalan herkesi dayanışma duygularımla selamlıyorum.”  paylaşımında bulunmuştu.

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, CHP İzmir Milletvekili Gökçe Gökçen’in LGBTİ+lara ilişkin bu paylaşımına sosyal medyadan tepki gösterdi.

AK Partili İnan, CHP'li Gökçen'e, "Sen önce İzmir'in sorunlarıyla ilgilen. Seni seçen onca hemşehrimizin sorunlarıyla ilgilen. Tire'de, Beydağ'da, Ödemiş'te, Kınık'ta, Menemen'de Bergama'daki vatandaşlarımıza LGBT bayrağı açarak mı sesleneceksin?” diye sordu.

AK Partili İnan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Hepimize zarar veren, çocuklarımızı tehlikeye atan bir sapkınlığın propagandasına izin vermeyeceğiz.

Milletin kabul etmediği gündemlerinizi baskıyla empoze edemeyeceksiniz.

Sen önce İzmir'in sorunlarıyla ilgilen. Seni seçen onca hemşehrimizin sorunlarıyla ilgilen.

Tire'de, Beydağ'da, Ödemiş'te, Kınık'ta, Menemen'de Bergama'daki vatandaşlarımıza LGBT bayrağı açarak mı sesleneceksin?"

 

 

Erbakan'ın 15 yaşında çocuklar için söylediği ''cinsel olgunluk'' sözlerine CHP'li Gökçen'den tepki: Gerçek tehdit budur

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası