Ege Postası
Geri

AK Partili İnan'dan protestoculara yanıt: Hepinizden daha fazla İzmirliyim

AK Parti'nin sokak hayvanları için 'ötenazi' uygulaması TBMM'de tartışılırken, İzmir'de hayvanseverler sokağa indi. Alsancak'ta eylen yapan bir grup hayvansever AK Parti İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan'a tepki gösterdi. İnan ise sosyal medya hesabından, "Eyleminize saygım sonsuz. Ama hepinizden daha fazla İzmirliyim. İzmir Milletvekili seçildiğim günden beri bu şehrin insanları için, gençleri için ve arka mahallelerinde yaşayan, yerel yönetimlerin unuttuğu hemşerilerimiz için çalışıyorum." dedi.
AK Partili İnan'dan protestoculara yanıt: Hepinizden daha fazla İzmirliyim
Haberler / Yerel Politika
15 Temmuz 2024 Pazartesi 09:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- AK Parti'nin sokak hayvanlarına ötenazi uygulanmasını da içeren yasa teklifi Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) sunulurken hayvanseverlerin tepkileri giderek büyüyor. 

Gçetiğimiz günlerde hayvanseverler İzmir Alsancak’ta düzenlediği protestoda AK Parti İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan'a da tepki gösterildi.

İnan tepkilerin ardından sosyal medya hesabından açıklamna yaptı. İnan açıklamasında CHP'li yerel yöneticileri hedef alarak, "CHP’li yerel yöneticilerin yıllardır gösterdiği sorumsuzluk da bu işi çözümsüz bıraktı. Biz, insanımız için bu adımı atmak zorundayız. Barınmadan, sahiplendirmeye kadar tüm seçenekler mevcut. Parçalanmış çocuk vücutları, bu millete reva görebileceğimiz bir konu değildir. Bizim için, önce insanımızın önce çocuklarımızın can güvenliği!"

AK Partili İnan'ın açıklaması şu şekilde;

“Eyleminize saygım sonsuz. Ama hepinizden daha fazla İzmirliyim. İzmir Milletvekili seçildiğim günden beri bu şehrin insanları için, gençleri için ve arka mahallelerinde yaşayan, yerel yönetimlerin unuttuğu hemşerilerimiz için çalışıyorum. İzmirlilerin her türlü sorunlarında yanlarında olacağıma daha ilk günden söz verdim. Biz, bu şehrin çocuklarını ve arka mahallelilerini sahipsiz bırakamayız. Yüzbinlerce çocuk, başıboş köpeklerin tehdidi altında yaşamak zorunda kalıyor. CHP’li yerel yöneticilerin yıllardır gösterdiği sorumsuzluk da bu işi çözümsüz bıraktı. Biz, insanımız için bu adımı atmak zorundayız. Barınmadan, sahiplendirmeye kadar tüm seçenekler mevcut. Parçalanmış çocuk vücutları, bu millete reva görebileceğimiz bir konu değildir. Bizim için, önce insanımızın önce çocuklarımızın can güvenliği!"

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası