Ege Postası
Geri

AK Partili İnan'dan yerel seçim açıklaması: Birçok belediye başkanı adayı genç olacak!

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, katıldığı bir canlı yayında, "Bugün AK Parti'nin belediye meclislerine taşıdığı 30 yaş altı gençlik ne kadar biliyor musun? 937 tane genci biz belediye meclisine taşımışız. Ve bu konuda Cumhurbaşkanımızın kararlılığı zaten ortaya çıkmış ve 2019'da bu genç siyasetçiler yetişmiş ve bugün göreceksiniz birçok ismi de belediye başkanı adayı olarak göreceğiz" dedi.
AK Partili İnan'dan yerel seçim açıklaması: Birçok belediye başkanı adayı genç olacak!
Haberler / Politika
24 Aralık 2023 Pazar 13:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, Beyaz TV'de canlı yayınlanan Akılda Kalsın programında Melissa Bağcı’nın sorularını yanıtladı.

"BİRÇOK İSMİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLARAK GÖRECEKSİNİZ"

Yerel seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan İnan, AK Parti'nin gençlere en çok fırsat sunan parti olduğuna dikkat çekerek "Bugün AK Parti'nin belediye meclislerine taşıdığı 30 yaş altı gençlik ne kadar biliyor musun? 937 tane genci biz belediye meclisine taşımışız. Ve bu konuda Cumhurbaşkanımızın kararlılığı zaten ortaya çıkmış ve 2019'da bu genç siyasetçiler yetişmiş ve bugün göreceksiniz birçok ismi de belediye başkanı adayı olarak göreceğiz. Eğer milletimiz o gençlerden bir tanesini layık gördüyse bize de aday göstermek düşer." dedi. 

"ARAMIZDAKİ FARK BU"

 AK Partili İnan, Cumhuriyet Halk Partisi'nin gençlere fırsat vermediğine dikkat çekerek, "Diyorlar ki biz gençleri belediye meclislerine taşıyacağız. Işte ben genel başkanı olarak arkanızdayım. Ya gençler sadece buna güler. Bizim yaptığımız zaten rutin bir iş. Bizim yapmış olduğumuz bütün işleri bunlar gençlere kızıl elma diye sunuyorlar. Aramızdaki fark da bu" dedi.

"İZMİR’İN ADAYINI HDP BELİRLİYOR"

Öte yandan AK Partili  İnan, CHP’nin İzmir adayını açıklamamasının nedeni olarak  ‘DEM Parti'yi işaret etti.

İnan, “Tüm seçim bölgelerinde aday açıkladılar İzmir’de açıklamadılar. HDP belirliyor diyorum İzmir için de böyle. İzmirlileri AK Parti belediyeciliği ile buluşturacağız. En az 1 dönem AK belediyeciliği kavuşturalım. 1 senede bütün kronik sorunları çözelim. İzmir çok geriye düştü, bu açığı kapatacak tek kadro AK Parti’de” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası