Ege Postası
Geri

AK Partili İnan ve CHP’li Polat arasında 'siyah çelenk' polemiği

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan ile CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat arasında sosyal medya başlayan siyah çelenk polemiği sürüyor.
AK Partili İnan ve CHP’li Polat arasında 'siyah çelenk' polemiği
Haberler / Yerel Politika
24 Mayıs 2023 Çarşamba 11:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yüksel Taşkın ve CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat’ın öncülüğünde CHP İzmir İl Örgütü, AK Parti İzmir İl Başkanlığı önüne siyah çelenk bıraktı.

siyah çelenk bırakılmasının ardından CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat ile AK Parti Gençlik Kolalrı Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan arasında polemik başladı.

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, sosyal medya hesabından AK Parti İzmir İl Başkanlığı önüne bıraktıkları ‘Siyah Çelenk’i paylaşan Mahir Polat’a, cevap verdi.

AK Partili İnan, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: 

"Siyah çelenkleri saklayın Mahir bey, seçimden sonra ittifak ortaklarınıza bırakırsınız... Bir tane de genel başkanınızın mutfağına..."

CHP'Lİ POLAT'TAN İNAN'A YANIT: KADİRCİĞİM TAM YERİNİ BULMUŞ

AK Partili İnan'ın paylaşımını alıntılayan CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, İnan'a yanıt verdi.

CHP'li Polat, "Kadirciğim seçimden sonrasını bilmeyiz ama bugünkü tam yerini bulmuş anlaşılan. Montaj videolarla çirkin ve kirli siyaset yürüten Genel Başkanın arkasından yol yürüyorsun sen. Üzerine fazla gelmeyeceğim, bu ayıp sana yeter." dedi.

İNAN'DAN POLAT'A; YANI BAŞINDAKİ TAŞKIN'A DİKKAT ET!

CHP'li Polat'ın paylaşımının ardından bu kez de AK Partili İnan, Polat'ın paylaışımını alıntılayıp cevap verdi.

AK Partili İnan, "Mahir abiciğim :) Arkasından yürünecek dünya lideri herkese kısmet olmuyor maalesef... Kasetlerle siyaset dizaynı, itibar suikastleri, terörist seviciliğin ayıbı yazmıyor sizin kitaplarda herhalde... Yanı başındaki taşkın'a dikkat et alamut kalesinden notlar iliştirmesin dünyanıza..." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası